vasifsizmuhendis
20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Şaşırdım. Son zamanlarda beyazperdenin puanlamasını zayıf bulmaktaydım. Bundandır ki bu filmin puanını görünce bir hayli şaşırdım.'the hangover' bugüne kadar izlediğim, beni kendine kilitleyen tek komedi filmi. Film boyunca bir an için 'mola mı versem acep' düşüncesi hasıl olmadı. İtiraf edeyim; ilk izleyişimde ara sıra daha uzun süreli kahkahalar atabilmek, bu esnada da filmin hiçbir karesini kaçırmamak için filmi durdurduğum anlar oldu. filmin sonları geldiğinde de bi hüzün kapladı içimi ki tarifsizdir. 2 çekiliyormuş şu sıralar ama senarist aynı değil ne yazık ki. Birincinin senaryosu iki kişinin komedi yeteneği ve zekasının ürünüyken, 2yi tek kişi yazmış. Yani muhtemelen vasat bi devam filmini beklemekteyiz dört gözle. Ne yapalım iyi komedi filmi yapıyorlar da biz mi izlemiyoruz?
canım sıkıldıkça izliyorum her izleyışimde gülüyorum son zamanaları nen iyi komedi filmimi iştee buuu.. :D 2.cisi buakar güzel olurmu bilmiyorum ama bu 3 lü olsa yeter banaa :D
Oyunculuklar harikaydı gerçekten son zamanlarda izlediğim en eğlenceli ve en komik film gerçekten çok güldürdü beni film Zach Galifianakis çok komikti kesinlikle tavsiye ediyorum çok sürükleyici ve eğlenceli bir film olmuş izlemesseniz çok şey kaçırırsınız 8.5/10
ben çok eğlendim, sabah kalktıklarındaki o hal zaten kopuktu,tavuk,kaplan ..:DZach Galifianakis ı ekranda her gördüğümde güldüm diyebilirim..tam zaman geçirmelik, arkadaşlarınızla izleyin çok eğlenirsiniz! ..***..
son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmlerinden,çoğu yerde gülmekten yerlere yattık arkadaslarla izlerken,filmin ikincisi gelicekmiş onuda dört gözle bekliyorum :) 10/8.
son yıllarda çıkan belkide en iyi komedi...müthiş bir film bence...fazlasyla güldürüyor...bu sene altın kürede aldı zaten...izlenmeli bence çok iyi bir komedi..