Eğer bu filmi izleyeceginiz gün canınız çok sıkılıyorsa,boşluktaysanız,yapacak bişeyler arıyorsanız,hafif te çakır keyfseniz,o zamana kadar izlediginiz en komik film olacaktır...10/8
Cevabım bu filmi beyenmeyen arkadaşlara;acaba hangi filmleri izliyor da beyeniyor çok merak ediyorum.uzun zamandır izlediğim en önemli film di 10 üzerinden 10 aldı benden.
işte benim komedi tarzım.son dönemde doruğa çıkan american pie ile bir nebze de olsa başlayan ve 40 year old virgin,superbad,knocked up vs. devam eden tarzdan bahsediyorum.öyle yerler var ki ciddi anlamda uzun bir süre gülüyorsunuz ve tekrar tekrar başa sarıp izliyorsunuz.konu da harika zaten.gerçekten de yılın en çok ses getiren filmlerinden biri olmasını anlamak çok zor değil.bu tarz filmlerden hoşlananlar kesinlikle memnun kalacaktır.finaldeki fotoğraflar sahnesinden tutun bayağı bir efsane sahne var.ekip de çok uyumlu,harika bir dörtlü oluşturmuşlar.her bir karakter kendine özgü ve ilgi çekici.izlenmesi gereken filmlerden.ama dediğim gibi eğer bahsettiğim tarzdan hoşlanmıyorsanız boşuna izleyip sonra da filme sallamayın derim ben.
Süperdi. Son yıllarda izlediğim en güzel komedi filmiydi. Amerikan Pastası ile falan kıyaslanması çok saçma çünkü bu film ailecek izlenebilecek heryaşa hitap eden enfes bir komedi. Tavsiye ederim. 8/10
son zamanlarda izlediğim en komik ve en eğlenceli film diyebilirim. harika senaryo, harika oyunculuklar. başından sonuna kadar sizi şaşırtan bir film. kaçırmayın. 9/10
Cok matrak bır fılmdı :D dıger laçkalaşmış amerıkan komedı fılmlerının aksıne cok farklı bır senaryo ve kurgu :) oyunculuklara bayıldım.geyık muhabbetınden sonra ızledıgım en ıyı komedı.ayrıca bende merak edıorum o tavukların nereden geldıgını :D hemen ızleyın derım...