ercan-akbay
5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Harika bir komedi.Gülmek için her şey mevcut.Ayrıca filmin senaryosuda mükemmel.sonuna kadar bir heyecan ve merakla seyirciyi bağlıyor filme..Müzikleride çok hoş..Eğer şu karmakarışık dünyada biraz rahatlamak ve eğlenmek istiyorsanız bu filme gidin arkadaşlar.
Film gerçekten son zamanlarda izlediğim en komik filmdi. senaryosu; özellikle sonu mükemmeldi. Sinemadan eve gelene kadar gülerek geldim:) Mükemmel 9/10
Son zamanlarda izlediğim en yaratıcı, güldürücü mizah sahneleri ve replikleriyle beni tamamen kendine hayran bırakan filmdir.Karakterler ve yaptıkları absürdlükleri izlemek ancak bu kadar hoş olabilirdi, Todd Philips e teşekkür eder herkese iyi vakit geçirmek için izlemesini tavsiye ederim, müziklerde filmle aşırı uyumlu.9/10
şu filme kötü diyen arkadaşlara diyeceğim tek bir şey var. emin olun ki ben sizin komedi demediğiniz şeyi her akşam profesyonel olarak yapıyorum ve 100 binin üzerinde kişi dinliyor. siz dinlemeseniz de komedi birşey kaybetmez çünkü siz komediden anlamıyorsunuz. hayatımda izlediğim en iyi komedi filmlerinden biri. herkese tavsiye ederim.
road trip ve borat gibi filmlere senaristlik yapmasıyla komedi unsurları üstüne filmlere ışık tutacağı belli olan bir yönetmen todd philips.ve bunun en açık örneklerinden biride hangover.kesinlikle mükemmel bir senaryo sonuna kadar doug a ne oluduğunu merakla beklediniz süper eğlenceli bir film.Katedraldeki baklava geyiğide sanırım bize bir gönderme oldu ama :) olsun tümüyle ele alındığında süper eğlenceli bir film olduğunu söylemeliyim.bununla birlikte uzun zamandır hiç bir komedi filmi ne beyazperde de ne de imdb de bu kadar çok puan almamıştır herhalde.kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum özellikle Carlosu :)
şiddetle tavsiye ederim artık şüphe duymaya başladığım, amerikan filmlerinde + 18 olmadan bir film komik olamaz mı dediğim vakitte imdadıma yetişen çok komik şahane bir film.
Ahahaha, süperrr!!! :D Filmi Türkce izlemedigim halde inanilmaz eglendim. Kesinlikle izleyin. Daha sinemadayken bile 'Ahh ben bu filme gelmezdim' diyordum amma film baslayinca kesinlikle sözümü geri aldim.Begenirsiniz mutlaka, müstehcen sahneleri -benim gibi- görmezden gelin yeter.
yıllardır görüşemediğim 2 lise arkadaşımla gittiğim bu film hakkında önyargılarım vardı başta... film bittikten sonra uzun zaman sonra bile beni gerçekten güldüren ve parasının hakkını veren bir film izlediğimi anladım... amerikan sineması tekrar komedi yapabiliyor artık...
ya mükemmel bir filmdi.çıktığımızda hala gülüyorduk.2 yıldır izlediğim en komik amerikan filmi.espiriler harika salon yıkıldı gülmekten.kesin gidin.bu arada imdb puanı 8.3 komedi filmi için çok yüksek bir puan.
Kız arkadaşımla birlikte teklif filmine bilet aldıktan sonra ordaki görevlininde yanlışıyla bu filme bilet aldığımızı öğrendik. bi hayal kırıklığı olcağını düşünüyodum fakat film muhteşemdi verdiğim paraya değdi bana göre 10/9.5 gibi yüksek bir puana sahip
Bugün arkadaşımla izledik bu filmi ve ikimizde beğendik, eğlenceli bir film. Özellikle birkaç kişi toplanıp evde izlemek için ideal bir film bence. Sinemada da verdiğiniz paraya acıyacağınızı sanmam ben şahsen böyle düşünmedim. Yani kendim için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum.
Yalnız filmdeki bazı espriler öyle pek ailece izlenecek bir türden değil. Aileden biriyle gitmeyin derim. Birkaç sahnesinde karşınıza birden yarı çıplak biri çıkıyor.
Kısaca; komik, eğlenceli, sürükleyici ve ahlaksız.