subay-ll
29 Mart 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda seyrettiğim en iyi komedi filmi. Değişik bir konusu ama inanılmaz eğlencesi olan güzel bir filmdi. Tekrar tekrar kendini izlettirecek kadar akıcı bir senaryosu var.
Mükemmel!Son zamanlarda dakka başı bu kadar güldüğüm başka bir film daha yok..Çinli ise tam bir bomba..Çok eğlenceli kısacası..Sondaki fotoğraflarda süperdiVegasta olan Vegasta Kalır : )
merak uyandıran süper bi komedi yan komedi budur recep ivedik yada cem yılmaz gibi kufur etmeden sadece argo kelıme kullanılan bı fılm. komedi budur işte 9/10
Eğer aşırı tutucu değilseniz, kesinlikle çok eğleneceksiniz. İzlediğim en iyi macera filmiydi. Hikayenin akış şekli çok farklı ve insanı cidden hiç filmden koparmıyor. İzleyin, izlettirin. Tabi 16 yaş ve üzeri için uygun olacaktır diye düşünüyorum.
Sadece güldürmek için hiç bir telaşa kapılmamış tavırlar bakışlar düşülen durumlar ve mükemmel final!Çok ama çok kaliteli...Tavsiyem kesinlikle izleyin!
Tatsız bir gün geçirdikten sonra gittiğim filmciye bana kafamı dağıtacak bir film vermesini istedim,o da bu filmi önerdi.Ne kadar teşekkür etsem azdır o kişiye.Diğer amerikanvari filmlerden çok farklı ve de çok güzel.
Çok Güzel Bir Film. İğrençliğin Ve Aşırı Çıplaklığın Olmadığı, Müzikleriyle Falan Güzel Bir Komedi Filmi. 2000 Yapımı 'Dude, Wheres My Car?' Filminin Çok Daha Güzel Bir Versiyonu.
Çok iyi,gerçekten çok iyi.Son zamanlarda izlediğim en iyi komedilerden.Filmdeki sahnelerin yarısından fazlasını gülerek geçirdim. :) Çok zevkliydi,kesinlikle pişman olmazsınız.Kaçırmayın derim. 10/10
Filmde hep şunu merak ediyorsunuz bu insanlar gece ne halt yedi,ben şahsen filmde hep bunları göstermelerini bekledim ve sonundada gördük,fazla abartmaya gerek olmayan eğlenceli bir yapım.