Felekten Bir Gece
4,2

subay-ll
subay-ll

29 Mart 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda seyrettiğim en iyi komedi filmi. Değişik bir konusu ama inanılmaz eğlencesi olan güzel bir filmdi. Tekrar tekrar kendini izlettirecek kadar akıcı bir senaryosu var.
momerdis
momerdis

25 Mart 2010 tarihinde eklendi
baya eglenceli bi komedi gulmekten oda arkadasimi dahi uyandirdigimi solebilirim..
Power-of-Tower
Power-of-Tower

24 Mart 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel!Son zamanlarda dakka başı bu kadar güldüğüm başka bir film daha yok..Çinli ise tam bir bomba..Çok eğlenceli kısacası..Sondaki fotoğraflarda süperdiVegasta olan Vegasta Kalır : )
ses-2
ses-2

23 Şubat 2010 tarihinde eklendi
merak uyandıran süper bi komedi yan komedi budur recep ivedik yada cem yılmaz gibi kufur etmeden sadece argo kelıme kullanılan bı fılm. komedi budur işte 9/10
aydin97tr
aydin97tr

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi ilk 2 filmden(star wars,hangover)birisi...bu kadar...
durmazcihan
durmazcihan

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Eğer aşırı tutucu değilseniz, kesinlikle çok eğleneceksiniz. İzlediğim en iyi macera filmiydi. Hikayenin akış şekli çok farklı ve insanı cidden hiç filmden koparmıyor. İzleyin, izlettirin. Tabi 16 yaş ve üzeri için uygun olacaktır diye düşünüyorum.
alicanarici
alicanarici

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Harika bir komedi filmi herkese tavsiye ederim.
Ayrıca 67.Altın Küre Ödüllerinde en iyi komedi filmi ödülünüde aldı. ;)10/10
diem85
diem85

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sadece güldürmek için hiç bir telaşa kapılmamış tavırlar bakışlar düşülen durumlar ve mükemmel final!Çok ama çok kaliteli...Tavsiyem kesinlikle izleyin!
vitriviuso3
vitriviuso3

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İzleyin... Kesin izleyin hatta =)
potasyum
potasyum

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tatsız bir gün geçirdikten sonra gittiğim filmciye bana kafamı dağıtacak bir film vermesini istedim,o da bu filmi önerdi.Ne kadar teşekkür etsem azdır o kişiye.Diğer amerikanvari filmlerden çok farklı ve de çok güzel.
zaping1
zaping1

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kım ne derse desın harıka bı fılm cok guldum cooook :D
recep0687
recep0687

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok Güzel Bir Film. İğrençliğin Ve Aşırı Çıplaklığın Olmadığı, Müzikleriyle Falan Güzel Bir Komedi Filmi. 2000 Yapımı 'Dude, Wheres My Car?' Filminin Çok Daha Güzel Bir Versiyonu.
darkwenom
darkwenom

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok güzel bir film. Filmin her sahnesinde güldürmesinin yanısıra sürekli bi merak içinde izliyorsunuz filmi..
dr-
dr-

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok iyi,gerçekten çok iyi.Son zamanlarda izlediğim en iyi komedilerden.Filmdeki sahnelerin yarısından fazlasını gülerek geçirdim. :) Çok zevkliydi,kesinlikle pişman olmazsınız.Kaçırmayın derim. 10/10
ferdo33
ferdo33

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmde hep şunu merak ediyorsunuz bu insanlar gece ne halt yedi,ben şahsen filmde hep bunları göstermelerini bekledim ve sonundada gördük,fazla abartmaya gerek olmayan eğlenceli bir yapım.