megstory
23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Super Badden sonra izlediğim en iyi Amerikan komedi filmi. Gerçekten ince esprilerlerle dolu. Filmi izlerken bulmaca çözmeye çalışırken buluyorsunuz kendinizi.
mükeemmeell :) hatta alanın who let the dogs out repliği kopardı beni :D bir hafta boyunca aynı şarkı kafamda döndü durdu :Dkesinlikle kaçırılmamalı 10/10 ;)
beklentilerimin çok üstünde bi filmdi.. afişlere böyle yanısyıp çok kötü olan bir sürü film var. bunun da onlardan çok büyük bir farkı olmayacağını düşündüm başta. Ama filmin ilk dakikasından itibaren farklılığı seziyorsunuz. Mike Tyson da ayrı bi komedi zaten :D iki kişi izlemek ayrı bi zevk veriyor. yani daha çok gülmeniz için iki kişi izlemenizi öneririm. gerçekten çok iyi bir film. 10/9
yabancı bir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum...film başından sonuna kadar çok iyiydi...gerek senaryo,gerek oyunculuklar(en önemli vurgu tabiki Alan karakterine:D) üst seviyede...komedi filminden fazlası var eksiği yok..çok eğlenceliydi...öyle sahneler var ki kırılma noktasına geldim( çenem ağrıdı:DD)..'not at the table carlos' :DDD...filmi kesinlikle bi daha izlerim...süperdi..düşünmeden gidin..canın sıkkın ya da aşırı mutlusun,her ruh haline iyi gelir..kaçırmayın..iyi seyirler..
espriden ve gülmekten anlayan(bu filme kötü diyenlere inanamıyorum) herkese şiddetle tavsiye ediyorum!:) çıkınca çenenizin yanlarının ağrıdığını farkediyor ve bir arkadaşın da dediği gibi eve gülerek gidiyorsunuz:D hayatımda izlediğim en iyi yabancı komedi filmi diyebilirim(bir diğeri click) bu filmi kaçırmayın izleyin, asla pişman olmazsınız:)
Bu filme gülmedim diyenler neyi izledi acaba merak ediyorum.Kurgu güzel oyuncular iyi bence beklentileri büyük oranda karşılıyor.Hele en sondaki fotoğraflar süperdi...
Süper bi filmdi. herkese tavsiye diyrm manyaktıı.kahkahalara bouldum islerken:D en sevdiğim bölümü de kahvaltı masasındayken bebekle yaptıkları şeydi:D:D:D orası süperdi isleyin görün:D
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri, özellikle bazı sahneler çok duygusal. bir erkek olarak kendimi zor tuttum ağlamamak için çok iyi bir iş çıkartmışlar hiç duygu sömürüsü yok filmde