Yaşamın Renkleri
4,2

miramus
miramus

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
İnsana dair, insan duygularına dair masalsı havada binbir emekle yapılmış tadı damağınızda kalacak enfes bir o kadar da eğlenceli bir film..Duyguların renklerle dile gelişi..muhteşem.

Bi de not filmin başındaki basit anlatıma kanıp sakın bırakmayın izlemeyi..:)
emreavcar
emreavcar

20 Kasım 2003 tarihinde eklendi
cok zekice bir senaryoya sahip, yetenekli oyuncu kadrosuyla da dimdik ayakta duran bir yapim...(8/10)
banadolu
banadolu

24 Şubat 2003 tarihinde eklendi
adeta keyif vermek için yaratılmış,mükemmel bir film.zaten william macy kötü filmde oynamaz
alici-utku
alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
filmin türkçe adı orjinalinden daha iyi bence.film garip bir filmdi.ama çok güzeldi.ilginç bir deneyim olsa gerek bu filmi izlemek.124 dk boyunca eşsiz bir yolculuk gerçekten.müzikler süper.ve filme çok iyi uymuşlar.izlemeyen herkes bu şöleni kaçırmasın.
koraygunca
koraygunca

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
yine bir tv kanalı sessiz sedasız yayınladı bu güzelim filmi , ortasında denk gelip ikinci kez seyretme şansına sahip oldum pek çok yorum yapılabilir film hakkında ama benim anladığım en basit anlamda toplumsal şiddetin temellerine iniyor değişimin olduğu yerde muhafazakar ve yenilikçiler arasında bir çatışmanın olması kaçınılmaz siyah ve beyaz geleneklerinden ve düzenlerinden taviz vermek istemeyenlerin rengi, diğer tüm renkler ise hayatın bilinmeyen yüzlerini ifade ediyor hiç tadmadığınız tadlar hisler yaşamlar gibi! bilmem sizde görüşlerimi paylaşırmısınız
ichabot-2
ichabot-2

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmdeki sosyolojik mesajı umarım herkes anlamıştır. Yıllardır devrimci liderler hatta cumhuriyet döneminde Atatürk bile halka rağmen halk için devrimci çalışmalar yapmıştı. Halk her zaman köklü değişikliklere kapalıdır. Bu onların iyiliği için bile olsa. Bu film aynı konuyu siyasi olarak anlatmayı seçmemiş kusursuz bir yapımdır. Hayranlıkla izlediğim ve izlerken çok keyif aldığım bir yapımdır. 10/10..
Sebulba
Sebulba

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
değişik bir film..aslında açıklamak için en doğru kelime 'acayip bir film' olurdu.boş zamanında oturup tek başına izleyebileceğin,komik bir film.
senward
senward

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok ilginç bir film tobey ve reese çok iyiydi
roxtonfan
roxtonfan

31 Mart 2003 tarihinde eklendi
DUYGULAR YAŞAMIMIZIN RENKLERİDİR.FİLMİN KONUSU,OYUCULARIN PERFORMANSLARI MÜKEMMEL.SEYREDİN PİŞMAN OLMAZSINIZ.
zalim
zalim

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Güzel vakit geçirmek için izlenebilecek bir film. Süper denilebilecek tarzda olmasa da izlemeye değer..
vampnass
vampnass

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir film.
pleasantville
pleasantville

21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bekliyorum tv8 yada cnbc e tekrar yayınlasın diye masal gibi bir film.filme kapılıp gidiosun.sanki öyle bir yer var sanki sen oradasın...o kadar güzel yapılmış ki bir dakika bile sıkılmadım.tam bir sinema mucizesi.senaryo oyunculuklar herşey güzel.hayatımda izlediğim en iyi film
typhonike
typhonike

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Sadece orijinal değil güzelde bir film,çok hoş ,sürükleyici.Sonunu niye böyle yapmışlar bilmem ama alışıldık ve beklenen sonlardan değil film hakkındaki az beğendiğim tek şey sonu daha 'pleasant' yapılabilirdi :) 9/10
cantavukcu
cantavukcu

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
İnsanlar sıkıcı film dese de bence film bize hayatı keşfetme yolunda iyi bir ders veriyor ve bu dersi iyi anlamak zorundayız hayat yolunda ilerlemek için içimizdeki sesi dinlemeliyiz mutlaka kendimiz olmalıyız daima :) sonuç olarak güzel bir yapıt
stenzas
stenzas

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
aşırı abartılmaması gereken bir film sıkıyor . şeytani türevin gerçek üzerine baskısı buna karşı duran gelenekçiler ve renkli aşırıcılar . ve garip hayatların bir siyah beyaz filmin içinde kaotiği üzerine ele alınmış bir kamera bunları ortaya koymuş iyi güzel ama filim 15 dk kısa olabilirdi .