nskmourinho
22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Hanekenin dışında bir tarz olduğunu öncelikle belirtmeliyim.Hanekeden çok hazzetmem,oldukça sıradışı bir yönetmen fakat üslubu beni oldum olası çekmemiştir.Beyaz bant filminde anlatılmak istenen veya altı çizilen konu çok hoşuma gitti ama yine kendi tarzı aynı.Anlatmak istediğinin üstünü kapatarak anlatmasına bir türlü alışamadım 5/10
şimdi efendim haneke üstadın şatosunu yeni indirdim izlemediğim az bir filmi kaldı.bir haneke bağımlısı olarak söylüyorum.haneke sinema hadisesini yutmuş bir abimizdir.the white ribbon başka bir yönemtnein elinde olsa idi sanırım mahvolurdu.yönetmenlik dediğimiz hadise sinematografiyi kendi sanatınla birleştirme hadisesidir. siyah beya doğru bir seçim,bruno ganz etkileyici bir abimiz strange events bu hanekenin armağanı.hakikaten film güzel
Hanekenin filmelerini anlamak,özümsemek belli kültürel bir olgunluk,seviye ayrıca biraz da zeka gerektirdiği için bu adamın filmlerinden uzak durun,kaçın,izlemeyin,izletmeyin!
izlediğim en saçma sapan olmasada açık ara en sıkıcı ,düz, zevksiz v.s.. film budur.Bu filme şaheser diyen insanın filmden hiçbirşey anlamadığını düşünüyorum.Bu lafım sözde "sanatsever" olanlara, normal olanlara sözüm yok..