Ayvazli28
7 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Şöyle diyor eleştirisinde ; Bu başyapıtı beğenmeyenler için çok samimi söylüyorum ; başka alanlara yönelin. Çünkü böylesine şahane filmleri anlamadığınız gibi birde karalamaya çalışmanız çok saçma. Sizin beğendiğiniz bir filmi beğenmedim diyenlere git başka alanlara yönel dememeliyiz.Zira asıl saçmalık budur. Bir kere film seyretmek izlemek bir alan değildir.Alanlar bellidir.ÖYS kitapçığında madde madde yazılmış merak eden açar okur. Evet bu filmi beğenmedim sevmedim .Beğenenlere de hiç bir sözüm yok.
beş para etmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayatımda izlediğim en güzel film yada film 10 numara diye yorum yapanlar ile ayrı gezegenlerden olsak gerek!! çok klasik bir konu ilk yarısı, çok sıkıcı,sonu baştan tahmin ediliyor,v.s bu yönetmen ve bu kadro boşa zaman katbetmiş daha iyi bir iş çıkarılabilirdi!!
2009 yapımı bir film ve hala deli senaryoları, hiç bahsedilmeyen senaryodan filmin sonunda anlaşılması. hani filmde bi sahne varya kaset sürekli sarıyor ve baştan başlıyor diye. bu filmde aynen öyle. daha önce defalarca bu filme benzer filmler izledik. gerçeği kabul etmeyen deli. aman tanrım ne sofistike bi senaryo. tek kelimeyle rezaletin son perdesi. ve malesef filmi beğenenler olmuş... internetin herkese söz hakkı vermesi ne kadar vahim. :S ben bu filme puan bile vermem
filmi çok güzel olduğunu düşünerek gittim.ancak bi gerilim filmi ancak bu kadar sıkıcı iç bayıcı olabilir.konuyu çözmek çok çok basit.sonunu tahmin edemeyen insanlar sinemaya filmi izlemek için gitmedikleri çok açık oda değilse artık laf etmek istemiyorum ama mallık yani.filmin ortasında herşey anlaşılıyo sonra tamamen tahmin ettiğiniz şeyleri orda görüyosunuz.içim bayıldı artık sıkıntıdan.ama leonardo di caprionun oyunculuğu muhteşemdi ancak filmi kurtarmaya en ufak yetmiyo maalesef.kadro film kurtarmaya yetse ocean eleven-twelve-thirteen serisi güzel olurdu.aldığı puanı kesinlikle haketmeyen bi film filmin hakkı 4.
Şahsın adına ben filmi hiç beğenmedim... Bi kere film kesinlikle sizi içine çekemiyor, çok kopukluklar var... Zaten filmin ilk yarısı sizi uyutuyor... 2. yarısı sürpriz bi final çıkarmaya çalışsada, bu mudur yani diyip oldukça hayal kırıklığına uğradım... Ki bence sonu sürpriz falanda değil zaten... Sinemada izlemeye kesinlikle değmez diye düşünüyorum...
Sırf yönetmen ve oyuncular için verilmiş bir şişirme puan, senaryo çok basit filmin sonunu tahmin etmek çok kolay.Zaten senaryo seyrettiğimiz pek çok filmden çalıntı izlenimi veriyor.Çok kötü bir film 2 saattinize yazık...