The Blind Side
4,2

kieslowski-2
kieslowski-2

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmi Sandra Bullockun en iyi kadın oyuncu oscar adayı olduğunu öğrendiğimde izlemeye karar verdim.Ama filmi izlediğime pişman oldum.Klişe sözler,klişe hareketler,bayağı davranışlar...Bunlara katlanmak artık zor gelmeye başladı.Filmi geçtim Sandra Bullockun oyunculuğuna dikkat kesilmeye çalıştım bir süre sonra.Ama onda da oscar alacak bir performans göremedim.Normal bir amerikan dizinde oynayan yardımcı kadın oyuncu performansını pek aştığını düşünmüyorum Sandra Bullockun.Bu performansında filmin ve rolünün de etkisinin olabileceğini de göz ardı etmiyorum bu yüzden Sandra Bullockun performansı 6.5/10.Filme verdiğim not 3/10.
kejnedar41
kejnedar41

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
neden spor salonuna gitmek istiyorsun?
-çünkü orası sıcak..

bu sahnede ağladım.....film çok iyi
ufukcines
ufukcines

28 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film...Oyunculuklar senaryo herşeyi ile dört dörtlük bir film.Sandra Bullock gerçekten çok iyi oynamış.Oskarı hak etmiş mi bilinmez (diğer oyuncuların performanslarını tam olarak izlemedim)ama bencegayet iyiydi filmde...En azından verdiği mesaj açısından bile izlenecek sıcak samimi bir film işte...Daha ne deyim!?Alın izleyin,izlettirin...
serdarozcan81
serdarozcan81

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok güzel film tavsiye ederim herkese.. pişman olmazsınız
sercanduyan
sercanduyan

25 Haziran 2010 tarihinde eklendi
hayatımda ilk defa bir filmi 2 gün arka arkaya izledim...mükemmel bile az bu filme...
nnnapster
nnnapster

21 Mart 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle guzel film.ozellikle mutsuz oldugunuz bir an icin sakliyabilceginiz bir film

ancak sole bisey varki bu kadin oscari hakkediyomu derseniz???
hangisi hakkettiki:(
blindside
blindside

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kolay kolay film beğenmeyen biri olarak bu filmden müthiş bir haz aldım.Müthiş bir yapım.10/8
Doğukan K.
Doğukan K.

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi tanımlamak için uzun uzun yazmaya gerek yok.Tek kelimeyle bütün filmi tanımlayabilirim.Mükemmel...
hozzot
hozzot

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bence başarılı bir biyografi

oscar ödülü sanırım aldı bu sitede baş sayfada oscar yorumlarındaki yorumcuyu kınıyorum gerçeği yansıtmayan açıklamalarda bulunmuştu
alpertini
alpertini

6 Nisan 2011 tarihinde eklendi
gzel film tavsiye ederim. ben dram filmlerini ok seven biri deilim ama bu film gerekten gzel.
fantomasds
fantomasds

4 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Edepsiz sahne olmadan da harika filim çekilebileceğini gösteren duygular üzerinde balyoz gibi etkisi olan mendilinizi yanınıza alıp ailece izleyebileceğiniz enfes filim.
zxczxc
zxczxc

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sandranın olduğu her filmi izlerim...fakat bu filmde sandra gerçekten çok farklı bir role bürünüyor.gerçek oyunculuğun ispatı budur işte... filmin sonunda gerçekten sandranın oynadığı kişiye hayran kaldım...çok duygulu, bazen eğlenceli çok etkili bir film.filmi izleyeli 4 gün oldu.eğer hala bi film düşündürüyorsa ve hala etkili ise olmuş derim ben 10/10
dr-faustus
dr-faustus

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
türkiye de gösterime ne zaman girecek acaba?
uykusuzburak
uykusuzburak

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. Özellikle aile ile izlenirse daha da ayrı bir hava katar.Ve son olarak Sandra Bullock oyunculuğu harika 10/8.5
aykut-378
aykut-378

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten mükemmel.. Sandraya neden bu kadar hayran olduğumu bir kez daha anladım.. Film vizyona girdiği an koşa koşa gidip izleyeceğim tekrar.. Oscarı alırken Sandranın yapacağı konuşmayı çok merak ediyorum.. Umarım duyabiliriz :)