Ben X
3,9

selin-yalman
selin-yalman

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

22 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hayalinde gördüğü biri değil, o kısımlar gerçek, trenin önüne atlamak üzereyken kurtarıldığı andan itibarenki hayal
Eren-Emrah
Eren-Emrah

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmin özellikle ilk 45 dk si gercekten insanin kanina dokunuyor.. üzülüyor, sinirleniyorsunuz..Bu filme kötü diyemem.. Mükemmel diyemem.. sadece iyi, basarili bir film diyebilirim.. Sinemanin ötesinde birseyler yapmaya calismis Nic Balthazar.. Basarili oldugunu söyleyebilirim.. 6/10
tornadoo87
tornadoo87

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
oyunculuklar ve alt metinler çok başarılı.bir otistiğin iç dünyasında yaşananlar gerçekten başarılı bir şekilde aktarılmış senaryoya ve perdeye.kesinlikle aldığı puanı haketmiyor,daha fazlasını hak ediyor.filme yorum yapanlar hep iyi şeyler söylemiş ve beğenmiş,nası olmuş da film bu puanı almış ben anlayamadım. 10/8
the-raven34
the-raven34

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence arkadaslar süpppper bi film..tabi birazda olsa filmden anlıyorsanız.(yeni olmasına ragmen imdp puanı:7.7 ...)kaliteli film izlemeyi seviyosanız mutlaka izleyin..(kafa iyi iken daha da iyi oluyo:))
sine-man
sine-man

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Başarılı oyunculuk, tahmin edilebilir son, yinede izlenesi bir film. 10/6,5
zephyron
zephyron

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmden bı beklenti umarak izlenilmesi gereken bi film deyil.ama yaşanan olaylardan esinlenmesi otizim hakkında diyer insanlara ders vermesi bakımından etkileyici...
ahmetgokgoz35
ahmetgokgoz35

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film bence süper ben filmden sonra archlord oyununu oynamaya başladım tavsiye ederim güzel film...
ahmetkoca35
ahmetkoca35

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film o kadar olaganüstü bi film degil.Ama otistik insanlara gösterilen muameleyi çok güzel açıklamışlar.7/10
selimmurtaz
selimmurtaz

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok iyi bir film dram konulu film sevenler kesinlikle beğenecektir.
furkanimtrak
furkanimtrak

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmin aldığı puan bence biraz az... çünkü film baya etkileyici... sonu çok ilginç.. yaşanmış bir olay olması insanı daha da etkiliyor. sıkılmadan izleyebileceğiniz bir drama 8/10
fahapoca
fahapoca

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Yahu filme gitmedim ama merak ettim.Filmin puanı 6,5 ama yorumlara bakınca çok iyi bir drama!.Nasıl oluyor acaba?
madjaius
madjaius

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film gercekten cok etkileyiciydi.. Gerçek bir olaydan alıntı olması, Greg Timmermans (Ben)in süper oyunculuk performansı ve tabikide filmdeki surpriz sonlar filmi izlemek için gereken sebepler... İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim..
ardfb
ardfb

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi.bu filmi izleyen ve beğenen arkadaşlar için bir tavsiyem olacak...'I Am Sam' mutlaka izleyin!
cage21
cage21

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
yorumlara bakınca acıklı bi drama flimi bekliyordum,ve yanılmadım güzel bi dram filmi,ama sonu beni baya bi şaşırtı,ne yalan söylüm bu tarz bi daram filmi ilk defa izeledim flim baya bi güzeldi
Chev
Chev

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi , dram yönünden etkileyici sahneler mevcuttu , oyunculuk ise harika bence eleman bu rolün hakkını çok iyi vermiş 10/7,5