yorumlara bakınca acıklı bi drama flimi bekliyordum,ve yanılmadım güzel bi dram filmi,ama sonu beni baya bi şaşırtı,ne yalan söylüm bu tarz bi daram filmi ilk defa izeledim flim baya bi güzeldi
bence film güzel.çok durağan senaryosu var gibi gelsede alışılmadık bi final olmuş.müzikler çok hoşuma gitti.en çokta dil dikkatimi çekti flemengçe,fransızca,almanca,ingilizce ortaya karışık yapılmış bir dil gibi..:)
İlk başlarda beklentileri veremeyen bir film izlenimi veriyor hatta biraz sıkıcı bile gelebilir drama sevmeyenlere ama gerek konusu, gerek anlatımı gerekse de finali ile izlemeye değer bir film.
film gerçeten güzel ilkbaşta ben in dehşet saçacağını düşündüm oyunda oynadığı karakter gibi kesip biçicek diye bekledim ama sonu çok daha etkileyici bitti bence mutlaka izlenmeli
Gerçekten çok güzel bir filmdi. Bir noktada göz yaşlarımı tutamadım açıkçası. Sonu gayet iyi bağlanmış ve istenilen mesaj gayet güzel aktarılmıştı. Mutlaka izlenmeli...
ya arkadaşlar tamam çok çok heyecanlı aksiyonlu bi hali yok ama sinemaya giderken fimlerin özelliklerine bakarak ve ne isteediğinizi bilerek gidin lütfen...sonra da buraya gelip yok çok sıkıcı falan yazmayın..bence film kendi branşında harkulade başarılı insanın içine işleyebilen bir anlatıma sahip.bu kadar düşük puanı nasıl aldı hayret ediyorum:(
kesinlikle izlenmeli. film mesajı çok çok iyi vurguluyor ve izleyeni büyük bir ustalıkla içine çekiyor. kanımca bir son bu kadar iyi bağlanamazdı. 10/9
bu oy veren arkadaşlar neye göre oy veriyorlar merak ediyorum? tanıdık bir oyuncu yoksa 2 verip geçiyorlar mı ? insanların buradaki paunlara bakıpta sinemaya gidiyor arkadaşlar.bu güzel filmden insanları mahrum etmeyin!bilmiyenler için istanbul film festivalinde uluslarası yarışmada birincilik ödülü aldı bu film.
Bence herkesin izlemesi gereken bir film. Filmi sadece teknik açıdan değerlendirmemek gerektiğini düşünüyorum. Bu filmden özellikle lise çağındaki gençlerin ders çıkarmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu konuyu işleyen çok film var. Ama bitişiyle diğerlerinden ayrılıyor. Kesinlikle izlemelisiniz...