boş aksiyon yada saçma bilim kurgulara kapılıp gidenlerin böyle güzel bi dramı beğenmesini beklemiyodum zaten. bence film haketiğinin çok altında bi puanda. ben filmi çok sevdim ve hiç sıkılmadan izledm . sonuda tam beklediğim gibi güzel bi son oldu . tereddüt etmeden tavsiye edebileceğim bi film arkdaşlar mutlaka izleyin.. 10/8
ne durumda olursak olalım kendimiz için çözüm ve mutlulukları yine kendimiz yaratırız düşüncesiyle yola çıkıp her zaman bir çıkış yolu olduğunu bize anlatan harika bir dram.farklı bir bakış açısı ve farklı bir tarz.filmin filmin finali de tatmin edici.filmin soundtrackine de değinmeden geçemiyecem.film bittiğinde bütün duyguyu müzikte hissediyorsunuz.(8/10)
Gerçekten çok güzel bir filmdi. Bir noktada göz yaşlarımı tutamadım açıkçası. Sonu gayet iyi bağlanmış ve istenilen mesaj gayet güzel aktarılmıştı. Mutlaka izlenmeli...
oyunculuklar ve alt metinler çok başarılı.bir otistiğin iç dünyasında yaşananlar gerçekten başarılı bir şekilde aktarılmış senaryoya ve perdeye.kesinlikle aldığı puanı haketmiyor,daha fazlasını hak ediyor.filme yorum yapanlar hep iyi şeyler söylemiş ve beğenmiş,nası olmuş da film bu puanı almış ben anlayamadım. 10/8
Psikolojik filim severlerin kaçırmaması gereken bir yapıt.Ben karakterini oynayan kişi dışındaki oyunculuklar biraz amatör gibi dursada konunun işlenişi ve hikayenin kurugusu sizin ilginizi bir an bile olsun filimden bırakmamanızı sağlıyor. Yanlışlıkla okuduğum bir spoiler yüzüden sonu hani böyle bitmiyor dediğim sonunu bildiğim halde yinede şaşırdım ilginç bir sonu var.Beni bu derece duygulandıran babam ve oğlum , 6. his filimleri ayarında bir duygusal yoğunluk içeriyor gerçekten farklı olmak zor birde farklı olupta böyle benx gibi mazlum birisiyseniz duble zor
Tek kelimeyle süper.. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.. Şiddetle tavsiye ediyorum.Hayata bakış açınızı değiştirebilecek bir film olduğunu söylemektende çekinmiyorum...
Bu puanı neye göre almış anlamış değilim. Gerçekten çok güzel bir filmdi, gerçek hayatta bu hastalığı yaşayan insanlar var ve film bunu çok güzel yansıtmış. Aile olarak çaresizliği örneğin. Sonuda çok etkileyici. Bence en azndan 10 üzerinden 8i hak ediyor.
değişik bir filmdi. böyle filmler genelde ilginç başla sıkıcı devam eder ve hüsranla sonuçlanır benim için. bu ise ilginç başladı ve şaşırtarak bitirdi. bazen fazla abartılı bulsamda izlenmeye değerdi..
Harika bir film.Günümüz okullarını anlatan bir film.Tabi eminim kötü yorumlar yapılcak filme.O yorum yapanlar eminim bol aksiyon isteyenadamlardandır. Birazda böyle filmler izleyerek gerçekleri daha da anlamamız lazım.10/10Bu arada filmde geçen oynun ismi Archlordben oynadım ve oyun filmdeki gibi güzel değil kimseye önermiyorum o oyunu...