kapici125
20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ben anlamıyorum Türkiyeye bu filmleri kim getiriyor sanırım alınan firmayla ilgili ama bu film geçen ağustosta canada gösterime girmiş ama aradan 1 yıl geçtikten sonra Türkiyede tuhaf bir durum.Ama film imdbde 7,7 almış izlenmeye değer olsa gerek.
çok kötü bir, izleyipte vakit kaybetmeyin,bütün film boyunca hiç bir etkileyicilik yok, sonunda şaşırtmaya çalışsalarda inanın çok belli oluyor,kötüüüü
yorumlara bakınca acıklı bi drama flimi bekliyordum,ve yanılmadım güzel bi dram filmi,ama sonu beni baya bi şaşırtı,ne yalan söylüm bu tarz bi daram filmi ilk defa izeledim flim baya bi güzeldi
Film gercekten cok etkileyiciydi.. Gerçek bir olaydan alıntı olması, Greg Timmermans (Ben)in süper oyunculuk performansı ve tabikide filmdeki surpriz sonlar filmi izlemek için gereken sebepler... İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim..
filmden bı beklenti umarak izlenilmesi gereken bi film deyil.ama yaşanan olaylardan esinlenmesi otizim hakkında diyer insanlara ders vermesi bakımından etkileyici...
bence arkadaslar süpppper bi film..tabi birazda olsa filmden anlıyorsanız.(yeni olmasına ragmen imdp puanı:7.7 ...)kaliteli film izlemeyi seviyosanız mutlaka izleyin..(kafa iyi iken daha da iyi oluyo:))
oyunculuklar ve alt metinler çok başarılı.bir otistiğin iç dünyasında yaşananlar gerçekten başarılı bir şekilde aktarılmış senaryoya ve perdeye.kesinlikle aldığı puanı haketmiyor,daha fazlasını hak ediyor.filme yorum yapanlar hep iyi şeyler söylemiş ve beğenmiş,nası olmuş da film bu puanı almış ben anlayamadım. 10/8
değişik bir filmdi. böyle filmler genelde ilginç başla sıkıcı devam eder ve hüsranla sonuçlanır benim için. bu ise ilginç başladı ve şaşırtarak bitirdi. bazen fazla abartılı bulsamda izlenmeye değerdi..