Ben X
3,9

0qulcn
0qulcn

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
boş aksiyon yada saçma bilim kurgulara kapılıp gidenlerin böyle güzel bi dramı beğenmesini beklemiyodum zaten. bence film haketiğinin çok altında bi puanda. ben filmi çok sevdim ve hiç sıkılmadan izledm . sonuda tam beklediğim gibi güzel bi son oldu . tereddüt etmeden tavsiye edebileceğim bi film arkdaşlar mutlaka izleyin.. 10/8
illuminati89
illuminati89

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar tamam çok çok heyecanlı aksiyonlu bi hali yok ama sinemaya giderken fimlerin özelliklerine bakarak ve ne isteediğinizi bilerek gidin lütfen...sonra da buraya gelip yok çok sıkıcı falan yazmayın..bence film kendi branşında harkulade başarılı insanın içine işleyebilen bir anlatıma sahip.bu kadar düşük puanı nasıl aldı hayret ediyorum:(
lioncourt
lioncourt

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir filmdi. Bir noktada göz yaşlarımı tutamadım açıkçası. Sonu gayet iyi bağlanmış ve istenilen mesaj gayet güzel aktarılmıştı. Mutlaka izlenmeli...
sunk-galleon
sunk-galleon

12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
İzledikten sonra puanı görünce yazık dedim gerçekten. Çok güzel, etkileyici ve sizi filme hapseden bir film. Kesinlikle izlenmeli.8/10
loksando
loksando

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Harika bir film.Günümüz okullarını anlatan bir film.Tabi eminim kötü yorumlar yapılcak filme.O yorum yapanlar eminim bol aksiyon isteyenadamlardandır. Birazda böyle filmler izleyerek gerçekleri daha da anlamamız lazım.10/10Bu arada filmde geçen oynun ismi Archlordben oynadım ve oyun filmdeki gibi güzel değil kimseye önermiyorum o oyunu...
snakebjk
snakebjk

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu filmi izleyeli oldu 2 ay,güzel bi film,çocugu kollayıp ona karışanlara dersini vermek istiosunuz,etkilio gerçekten..güzel bir dram..
gencyazilim
gencyazilim

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bence herkesin izlemesi gereken bir film. Filmi sadece teknik açıdan değerlendirmemek gerektiğini düşünüyorum. Bu filmden özellikle lise çağındaki gençlerin ders çıkarmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu konuyu işleyen çok film var. Ama bitişiyle diğerlerinden ayrılıyor. Kesinlikle izlemelisiniz...
dianee-2
dianee-2

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmin sonu çok etkileyiciydi ve tatmin edici bir film..
dvck
dvck

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu oy veren arkadaşlar neye göre oy veriyorlar merak ediyorum? tanıdık bir oyuncu yoksa 2 verip geçiyorlar mı ? insanların buradaki paunlara bakıpta sinemaya gidiyor arkadaşlar.bu güzel filmden insanları mahrum etmeyin!bilmiyenler için istanbul film festivalinde uluslarası yarışmada birincilik ödülü aldı bu film.
bperde
bperde

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmeli. film mesajı çok çok iyi vurguluyor ve izleyeni büyük bir ustalıkla içine çekiyor.
kanımca bir son bu kadar iyi bağlanamazdı. 10/9
askerasker85
askerasker85

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Sonunu rahatlıkla tahmin edebileceğiniz klasik bir film....
baran106
baran106

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film gerçeten güzel ilkbaşta ben in dehşet saçacağını düşündüm oyunda oynadığı karakter gibi kesip biçicek diye bekledim ama sonu çok daha etkileyici bitti bence mutlaka izlenmeli
mserdem80
mserdem80

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İlk başlarda beklentileri veremeyen bir film izlenimi veriyor hatta biraz sıkıcı bile gelebilir drama sevmeyenlere ama gerek konusu, gerek anlatımı gerekse de finali ile izlemeye değer bir film.
seyhmusbora
seyhmusbora

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence film güzel.çok durağan senaryosu var gibi gelsede alışılmadık bi final olmuş.müzikler çok hoşuma gitti.en çokta dil dikkatimi çekti flemengçe,fransızca,almanca,ingilizce ortaya karışık yapılmış bir dil gibi..:)
furkanimtrak
furkanimtrak

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmin aldığı puan bence biraz az... çünkü film baya etkileyici... sonu çok ilginç.. yaşanmış bir olay olması insanı daha da etkiliyor. sıkılmadan izleyebileceğiniz bir drama 8/10