yorumlara bakınca acıklı bi drama flimi bekliyordum,ve yanılmadım güzel bi dram filmi,ama sonu beni baya bi şaşırtı,ne yalan söylüm bu tarz bi daram filmi ilk defa izeledim flim baya bi güzeldi
Film gercekten cok etkileyiciydi.. Gerçek bir olaydan alıntı olması, Greg Timmermans (Ben)in süper oyunculuk performansı ve tabikide filmdeki surpriz sonlar filmi izlemek için gereken sebepler... İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim..
oyunculuklar ve alt metinler çok başarılı.bir otistiğin iç dünyasında yaşananlar gerçekten başarılı bir şekilde aktarılmış senaryoya ve perdeye.kesinlikle aldığı puanı haketmiyor,daha fazlasını hak ediyor.filme yorum yapanlar hep iyi şeyler söylemiş ve beğenmiş,nası olmuş da film bu puanı almış ben anlayamadım. 10/8
değişik bir filmdi. böyle filmler genelde ilginç başla sıkıcı devam eder ve hüsranla sonuçlanır benim için. bu ise ilginç başladı ve şaşırtarak bitirdi. bazen fazla abartılı bulsamda izlenmeye değerdi..
Bu puanı neye göre almış anlamış değilim. Gerçekten çok güzel bir filmdi, gerçek hayatta bu hastalığı yaşayan insanlar var ve film bunu çok güzel yansıtmış. Aile olarak çaresizliği örneğin. Sonuda çok etkileyici. Bence en azndan 10 üzerinden 8i hak ediyor.
Psikolojik filim severlerin kaçırmaması gereken bir yapıt.Ben karakterini oynayan kişi dışındaki oyunculuklar biraz amatör gibi dursada konunun işlenişi ve hikayenin kurugusu sizin ilginizi bir an bile olsun filimden bırakmamanızı sağlıyor. Yanlışlıkla okuduğum bir spoiler yüzüden sonu hani böyle bitmiyor dediğim sonunu bildiğim halde yinede şaşırdım ilginç bir sonu var.Beni bu derece duygulandıran babam ve oğlum , 6. his filimleri ayarında bir duygusal yoğunluk içeriyor gerçekten farklı olmak zor birde farklı olupta böyle benx gibi mazlum birisiyseniz duble zor