Fundalina Jolie
13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
DC çizgi roman karakteri Green Lantern sinemalarda. Üstelik diğer çizgi roman kahramanları gibi endişeli, ciddi ve iddialı değil. spoiler: Daha ilk bölümde yeşil ve azıcık ucundan sarı yüzüğü gördük. Oysa daha kırmızı ve mavi yüzükler var, merakla bekliyor ve bilim kurgu severlere bu filmi öneriyorum.
Başarılı bir uyarlama, yönetmen Martin Campbell'ın kariyerindeki başarılı filmlerden biri. Umut vaat eden bir seri gibi gözüküyor, devam filmlerini bekliyoruz. Fakat, İnşallah "ıron man" veya "transformers" gibi iyi başlayıp sonra başarısız filmlerle devam etmez.
valla tam iki aydır ben bu filmi bekliyorum. 2009 yapımı ilk filmi olan Green Lanten First Flight filmini bile izledim. bu filmin hastası oldum. eğer green lantern i izleyecekseniz bu ilk animasyonu izlemenizi tavsiye ederim...