alper1391
1 değerlendirme
14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sinemaya bunun para için para bile harcamaya değmez.box office de 2. sırada olmasının sebebi ise beklentilerin çok olması. malesef çok gereksiz olmuş..
bu adm müthiş ya filmleri hep aksiyon ve adrenalin dolu bekliyorum umarım beklentimi boşa çıkartmaz.ilk film biraz uçuk sayılırdı ama belki bu kez daha iyisini yapmışlardır.
filmi hiç begenmedim.filmde konu göremedim zaten yarısında bırakıp çıktım.tamam filmde erotiklige karşı degilim ama bu erotikligi geçmiş direk porno filme dönmüş.bir çok sahnede iğrençti şiddet sahnelerinin igrençligi degil (o tüfegi adamın bi yerine sokma sahnesi mesela)anlayacagınız tavsiye etmiyorum.
Birinci bukadar güzel olan bir filmin ikincisi nasıl olurda bu kadar rezalet olabilir. Birinciyi 5-6 kere izlemiş biri olarak ikinciyi izlemeye heyecanla gittim fakat çok büyük hayal kırıklığı oldu. Karekterler tamamen saçmalamış ilk filmde herkes nispeten düzgün tiplerken bu filmde herkes saçmalamış her şey abartılmış Bütün tipler sapıtmış, Yönetmen güzel olabilecek bir seriyi tek kelimeyle berbat etmiş. Rezalet sakın para vermeyin bu filme bende ilk başta burda yazanlara aldırış etmeyip, nekadar kötü olabilirki diyerek gittim fakat pişman oldum.
sanatsal kurgu gayet ii işlenmişti baş kahramanımız kendi içinde bir paradoks yaşıyordu.realite güzel işlenmişti.ruhundaki yozlaşma shakespeare nin hamlet karakterini andırmaktaydı kısacası toplumsal problemleri naturalize etmek isteyenler izleyebilir.
yorumlara bakıldığında, izleyenlerin henüz "sinema kültürü" bakımında yetersiz ve cahil oldukları anlaşılıyor. nitekim edebiyatta "absürd" akımın varlığından bile bihaber oldukları belli. nitekim film absürd bir filmdir. dolayısıyla böylesine bir yapımdan hiçbirşey bekleyemezsiniz. keyif almak yada almamak tamamen sizin iradenize ve film kültürünüze (!) kalmış birşeydir. bakınız: "dünyayı kurtaran adam" , bakınız a.r.o.g yada "killer ichi" yada vs. vs. nitekim örnekleri çoğaltmak mümkün. tabi ki absürd film ile kötü filmi birbirinden ayırmak önemli. bu arada şu "kız arkadaş" meselesine değinen arkadaş, anlaşılan şu "+18" ibaresini yalnızca takvimsel anlamda değil, ara sıra zihinsel anlamda da kullanmak gerekecek. saygılarımla.
Film çok kötü olmuş, büyük bir hevesle gittim, büyük beklenti içinde değildim ama film hiç eğlendirmiyor. Çok fazla pornografik sahne var, ve gereksiz şiddet dolu bir film. Jason Stathamın bu kadar kötü bir yapım içinde yer alabilceğini hiç sanmazdım.. Bence zaman kaybı..
bu yorum yapan ve puan verenler ne amaçlıyo yada ne bekliyo bilmiyorum 3 diyen var 5 diyen var....abartı diyen var... bu film inanılmaz bi film değil evet ama kesinlikle berbat bi film de değil...film abartı çünkü konusu öyle aksiyon komedi tarzı bu ne bekliyonuz??? 8/10
aynen katılıyorum arkadaşlar daha dün gittim bende filmin yarısında da çıktım bu kadar filmden çok jason statham bozuldum bu kadar aksiyon filmlerine yakışan adamın o sahneleri oynayıp seviyesini düşürmemesi gerekirdi..artık o adamın filmlerine araştırmadan imkansız gitmem hipodrom sahnesi felan ne kadar iğrençti