Tetikçi 2: Yüksek Gerilim: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2,6
u-turan007
8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
kahrolsun kapitalist sistemin kapitalist amaçla çekilen filmi.gözünü para hırsı bürüyen sistemin bizlere attığı nadide kazıklardan sadece biri olarak bu filme ödül olarak 10/10 veriyorum.
keşke çekilmeseydi crank i 10 kere izlemiş biri olarak 2.ciyi 10 kez izlermiyim sanmıyorum.vasat bir film.Bir kere ilk filmin nerdeyse kopyası ayrıca cliffton collins jr.,david carredine falan çok az gözüküyorlar.Sonu rezaletti zaten crank 3 gelebilir bence :) ayrıca bir bayanla izlememenizi öneririm :)
ilk filmi izlediğim için izledim.. hadi seriyi bozmayalım dedim ama bu Crank 2 berbat.. ilk filmi beğenen biri olarak bu film bana ızdırap gibi geLdi..
yönetmen resmen saçmalamış bu ne ya diyorsunuz.Jason Stathama hiç yakışmadı hiç,aksiyon sahneleri o kadar saçma sapanki film artık bitsin diyorsunuz yeni saçmalık çıkıyor :(