Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2,6

gokhansld
gokhansld

29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
İlk filmi izlediğim de sonunu merak ediyorudum ancak bitişi ile filmin ikincisinin geleceği vaatedilince sırf neticeyi öğrenebilmek için ikincisini de izleyeyeyim dedim. Ama maalesef ikinci filmi yarısına kadar izleyebildim. Saçmalığın da bu kadarı artık. Sadece Jason Stathamı Seslendirilmesi çok güzel. Bütün filmlerde hep aynı kişi olması iyi bir şey. Ben film hakkında izlenebilir diye olumlu bir tavsiye bulamıyorum. İmkanınız varsa başka bir film izleyin, Bir şey kaybetmezsiniz izlememekle...
orki56
orki56

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Jason Statham in parasi bitmiş olmalı ki böyle 1 şey çekmiş.Kesinlikle uzak durun derim...1/10
6OK
6OK

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Birincisi öyle böyle değşik filimdi, iyiydi hoştu eğlendirdi ama bu 2. filmi çok daha sulu yapmışlar. Jason abi bile kurtaramamış...Yer yer iyice saçlamamışlar ve izlerken sıkıldığım anlar da oldu. boşa harcayacak vaktiniz varsa sinemada izleyin yoksa bi ara evde izlersiniz.
the-end-2
the-end-2

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Komik bir film olmuş.Zaman geçirmek için bire bir....
ncinarli
ncinarli

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
İlk filmle karşılaştırdığımızda gerçekten çok zayıf kalıyor.Sanırım tamamen gişeye oynamışlar bu filmde.Bence filmin adı 'Hepsini Vur 2' olsa,hiç olmazsa insanlar nasıl bir filmle karşı karşıya olduğunu bilirmiş.Aslında film iyi de başlıyor bence.İlk filmin sonunda Chevin ölmemiş olmasına bir şekilde inanmak mümkün.Bu filmin numarası olan yapay kalp de kendini inandırıcı kalıabilir ama ondan sonra film kendini pek ciddiye almamış.İlk filmin mirasını tüketmiş.Bu arada beğenilmeyen her filmin yorumuna 'Recep İvediki beğenen zihniyet bunu da beğenir' eklenir oldu.'Austin Powers'ı,'Mr. Bean'i kahkahayla izlerken gülünce suç olmuyor sanırım.Bir kitle bir filme güldü diye,sanırım bu kadar eleştiri almamıştır.Ayrıca sinema sonuçta zevk meselesidir.Sinema yazarları bile bazı filmlerde çok farklı yorumlar yapabilmektedir.Recep İvediki de,bu filmi de beğenirsiniz ya da beğenmezseniz hepsi bu!Çok büyütmenin anlamı yok bence.
mettt
mettt

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmin başında saçmalanmış olması muhtemel, madem 2. film çekilecekti ilk filmi öyle bitirmeselerdi, öyle sanıyorum ki ilk filmi çekerken böyle bir düşünceleri yoktu, baktılar film tuttu 2.sini çekmeye karar verdiler..Ama jason statham varsa bu film kaçmaz diyorum :DBu adamın tek kötü filmini izledim onu da bilen bilir zate ;)
Azeroth
Azeroth

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ya bu kadar saçma bir film hayatımda görmedim yok aksiyonmuş daha neler.Kendine akü takıyor böyle saçmalık var mı ? kalp yerine başka bişey takıyorlar.Müthiş saçma olmuş.!!!10 üzerinden 1 vermek zorunda kaldım yoksa 0 verecektim zaten 5.3 ortalamada herşeyi açıklıyor
Ferdo
Ferdo

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yönetmen resmen saçmalamış bu ne ya diyorsunuz.Jason Stathama hiç yakışmadı hiç,aksiyon sahneleri o kadar saçma sapanki film artık bitsin diyorsunuz yeni saçmalık çıkıyor :(
erdiizbul
erdiizbul

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
gusel fılm ama cok acık fılm tabı ben serısını ısledıgım ıcın sorun olmadı benım ıcın ben sevıorum bu adamı yaaa jason statham
rockhacker-2
rockhacker-2

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yooooookkkk bolyle bır fılmmmm:))))
memoli-2
memoli-2

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Devre arasında terketmek zorunda kaldım filmi çok fazla cinsellik içeriyordu.Tek izliyor olsaydım kesinlikle sonuna kadar izlerdim fakat gene de ilkine göre güzel değildi..Jason Statham ın izlemediğim tek bir filmi yok ama bende gittikçe kalitesiz yapımlar içerisine girdiğini düşünüyorum,onun filmlerinden sonra vay be demeye alıştık biz böyle de devam etmesini çok istiyorum;)
iihunter54ii
iihunter54ii

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
asfattan kazıyor gıbı araba bindiriyor.koptum o sahnede. film çıkması sabırsızlıkla beklıyom :)
yasoergin
yasoergin

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Burdaki yorumları okudugumda türk sinema izleyicisinin sinema terimlerinden bi haber oldugunu anladım.
Arkadaslar bu film bir b-movie.Açılımı bad movie. Bu tarz filmlerim konusu saçma abartılı ve bi okadarda anlamsız olur. Bu tarz filmleri seversiniz sevmezsiniz ama bu turün kendine ait sevenleri var, filmi eleştirirken türüne ve yapılıs amacına bakın azcık.
Recep İvediği yere göğe sıgdıramayan bu zihniyetin bu filme saçma türünün geregını yerıne getırdıgı ıcın kötü demesi cok daha sacma...
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ilk filmle kıyaslaması asla yapılamaz,birbirinden çok farklı.bu devam filmi hayatımda gördüğüm en kötü filmdi.3.sünü çekip jasona yazık etmesinler. 2/10
mustynet3
mustynet3

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
pornografik sahneleri saymazsak çok güzel bir film ilkinden çok az kötü aksiyon sevenlere tavsiye ederim