yaa böyle saçma devam filmler neden çekerler ilkinde adam zaten baya yüksekten düşüyor parçalara ayrılması lazımdı eski senaristler nerde artık yeni senaryo filmler çekin devam filmi değil
Bu filmi evde izledim izlerken bekliyorum biryerde düzelecek bu adamın filmi böyle gitmez diyorum kendi kendime ama nafile yazık etmiş tetikçi adına.şimdi 3 ü çıksa şüphe ile bakarım.Bu kadar basit bir film olurmu yaa.
Bu film tamamen zaman kaybı. Sinemaya gitmeden önce burada ki yazıları okurken gereğinden fazla olumsuz yorumlanmış olduğunu düşünmüştüm ama haklılarmış. Verdiğim paraya da acıyorum.
Bu adamın ses tonu bu tür aksiyon filmleri için mükemmel uyum gösteriyor. Alışılmışın dışında çekim tarzları ve kamera açılarıyla izlemeye değer bir film. Sıradışı filmler her zaman izlenmeli diye düşünüyorum.
bende buyuk bir hevesle gittim filmin konusu cok guzel ama film izlenecek deger de değıl araya cizgi film gibi giren sahneler sonra fazla acık sahneler midem bulandı yani kız arkadasınızla gidilmiyecek bir film
başıma gelecekleri bilerek sinemaya gittim.hiçdeğilse gülerim dedim ama değil gülmek neredeyse ağlıyacaktım.sinemayı katletmişler sinema severe hakaret gibi bir film,kesinlikle kimse gitmesin.cinsellik okadar abartılmışki bukadarmı olur.saçma olabilir bilimkurguder geçerdim ama konuyok konu olsa işleyişi çok kötü.ölsede kurtulsam dediğiniz okadar kötü oyunculuklar varki inanamazsınız.hele bir animasyon kavga sahnesivarki salonda hala izleyenvarsa kaçsın dergibiydi 10/1 puan bile çok