Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2,6

turbotrance
turbotrance

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
deli dalgalar arkadaşa gerçekten katılıyorum...
gokhandagtas
gokhandagtas

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yaa böyle saçma devam filmler neden çekerler ilkinde adam zaten baya yüksekten düşüyor parçalara ayrılması lazımdı eski senaristler nerde artık yeni senaryo filmler çekin devam filmi değil
meryemce3
meryemce3

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar c.tesi günü gittim hayatımda bukadar iğrenç bir filim izlemedimmmmm. türü birde gerilim mişşş!!!ne gerildim gerildimmm.
sakın gitmeyin arkadaşlar paranıza yazık. salonda 30 kişiydik 10 kişiyle bitirdik.
bozman-2
bozman-2

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi evde izledim izlerken bekliyorum biryerde düzelecek bu adamın filmi böyle gitmez diyorum kendi kendime ama nafile yazık etmiş tetikçi adına.şimdi 3 ü çıksa şüphe ile bakarım.Bu kadar basit bir film olurmu yaa.
atelo-2
atelo-2

23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü filmlerden biri,çok kötüydü :(
zekiyeguler81
zekiyeguler81

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bu ne yaa filmmi bu? Berbat! zor dayandım sonuna kadar; ee peki niye dayandın diyeceksiniz -daha ne kadar saçmalayabilirler diye baktım :)))
aransayes
aransayes

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bu film tamamen zaman kaybı. Sinemaya gitmeden önce burada ki yazıları okurken gereğinden fazla olumsuz yorumlanmış olduğunu düşünmüştüm ama haklılarmış. Verdiğim paraya da acıyorum.
dooolphin
dooolphin

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle abartı sakın izlemeyin vaktinize yazık. 2/10
zodi002
zodi002

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bu adamın ses tonu bu tür aksiyon filmleri için mükemmel uyum gösteriyor. Alışılmışın dışında çekim tarzları ve kamera açılarıyla izlemeye değer bir film. Sıradışı filmler her zaman izlenmeli diye düşünüyorum.
alpinotti
alpinotti

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
hiç yakışmamış jason 16 yaşüstü işareti konmalı bu filme . tüm taocu pzisyonları adam filmde uyguluyor yanii çok saçma kaçmış bence .
EpicFail-2
EpicFail-2

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
biraz abartmışlar sanki.. zırva !
gfbarko
gfbarko

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
igrenç igrenç igrenç fantastik film izlemek isteseydik film çok
xxxonuralpxxx
xxxonuralpxxx

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bende buyuk bir hevesle gittim filmin konusu cok guzel ama film izlenecek deger de değıl araya cizgi film gibi giren sahneler sonra fazla acık sahneler midem bulandı yani kız arkadasınızla gidilmiyecek bir film
kankan16
kankan16

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Berbat bir film olmuş. Zamanınızı mahvetmeyin boş yere.
Mustafa T.
Mustafa T.

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
başıma gelecekleri bilerek sinemaya gittim.hiçdeğilse gülerim dedim ama değil gülmek neredeyse ağlıyacaktım.sinemayı katletmişler sinema severe hakaret gibi bir film,kesinlikle kimse gitmesin.cinsellik okadar abartılmışki bukadarmı olur.saçma olabilir bilimkurguder geçerdim ama konuyok konu olsa işleyişi çok kötü.ölsede kurtulsam dediğiniz okadar kötü oyunculuklar varki inanamazsınız.hele bir animasyon kavga sahnesivarki salonda hala izleyenvarsa kaçsın dergibiydi 10/1 puan bile çok