Rollercoaster
3 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Konusuyla bazi siyasi kurumlara siki göndermeler yapan saglam bir film.Genelde politik filmleri sikici bulan biri olarak akici oldugunu söyleyebilirim.Tek elestirecegim noktaysa oyunculuklari fazlaca tiyatral bulmam.Bir film setinden çok tiyatro sahnesinde çekilmis gibiydi...8/10
dvdsi çıktığı için artık gösterime gireceğini sanmıyorum. ama öyle çok sinemada görülmesi gereken bir film de değil bence. oldukça yavaş ilerleyen bir film, bazı yerlerde hikayeden bile kopabiliyorsunuz. ama yine de görülmeye değer. sonu beni çok etkiledi.
Film başlarda beni pek cezbetmesede ilerledikçe merak duygusuyla beraber beni kendine çekmeyi başardı.Sonuç olarak başarılı bir politik-gerilim diyebilirim.
Bugün izleme fırsatı buldum. Polanskiye özgü sessiz ve derinden ilerleyen bir temposu var fakat kendini izletmeyi başarıyor. Oyunculuklar da tatmin ediciydi.İzleyin derim. 7/10
Öncelikle Ewan McGragorun oyunculuğunu konuşturduğu bir film olmuş. Klasik Polanski filmleri gibi tonajı ağır fakat gerilim ve merak tandanslı olması sebebiyle izleyiciyi hiç sıkmıyor. Konu belki aşina olduğumuz bir çerçevede dönüyor ama işlenişi itibariyle seyirciye kabak tadı vermemesi kalitesini ortaya koymuş. Ayrıca finali de inanılmaz güzeldi.8.9/10