Erdem TERZi
14 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
"Kötü" kelimesi hafif kalıyor. Boşa geçen koskoca bir 80 dakika. Yazık!!! Daha üzüntü verici taraf ise Gary Oldman gibi bir adamın bu filme alet olması!!! Sadece yeni bir "Megan Fox" yaratılmaya çalışılmış. Peki sonuç: Başarısızlık!!!
bir korku filmi sever olarak şunu kesinlikle diyebilirimki hayatımda izlediğim en ama en saçma korku filmiydi korkudan çok saçmalık vardı film tam olarak 1 saat 18 dk ancak filmin sonunu zor getirdim sonuna kadar izledim çünkü filmdeki tek güzellik Caseydi..eğer boş zamanınız varsa başka şeylerle değerlendirin bu filmi izlemeyin 1.510
Sinemaya gidipte verdiğim paraya acıdığım az filmden biri.Bitmesini zor bekledim.Çok kötü bir film klasik şeytan çıkarma filmleri ve klasik korkutma teknikleri.Film boyunca hiç bir şey yok tamamen bi zaman kaybı.
asla izlemeyin,çok pişman olursunuz.bunu bir korku ve gerilim türü meraklısı olarak söylüyorum,beklentilerimin tamamen altında,yahudi öğretisinde bulunuyo bide çok lazımmış gibi!!sonuna kadar bekledim şimdi heyecanlancak diye,ama tamamen saçmalıklardan oluşuyo,biraz halka filminden kopya sahneler var,onun dışında hiçbirşey yokkkk!!!!
Filmde Musevi inancı öne çıkarılmış. Eskiden Hristiyanlar insanlara girmiş ruhları çıkarırdı filimde bunu artık yahudiler yapıyor. Yahudiler o kadar hünerliyse önce kendi içlerindeki şeytanı çıkarsınlar.