tahmin ettiğim gibi çıktı aniden yüksek sesle çıkan yaratıklar felan yani film istediğim o aksiyonu korkuyu gerilimi veremedi bana göre vasat bir film olmuş
Film; klasik korku filmlerinde gördüğümüz sahnelerden oluşuyor:) kesilen elektirikler, karanlık ortam, pili aniden biten fenerler, meraklı insan tipleri... Sonu itibariyle fena değildi diyebilirim, bir de böceklerin olduğu sahneler ürkütücüydü, ama genel anlamda zaman kaybı...
benim için 1973 yapımı şeytan ve halka filmi hala birinci sıradadır bu filmde ellerine su dökemez ama belliki devamı gelecek ne yazıkki oda bundan ii olmuycaktır ben pek sevmedim tercih sizin...
filmin gerdiği doğru ama eminim siz bu sahnelere başka filmlerde de gerilmişsinizdir.çünkü filmde her gerildiğim sahneyi başka bir filmle bağdaştırdım.orjinal bi sahne bulmak zor.pek aradığımı bulamadım 10 üzerinden 4
valla arkadaşlar..filmin genel olarak bence baya güzeldi..bazı sahnelerde zıpladım desem yeridir...zaten korku filmi demek her an korku demek değildirki...ben oldukça başarılı bir yapaıt olarak görüyorum....
arkadaşlar filmin fragmanı gerçekten korkutucu yalnız bu filme illa ki gideyim demeyin çünkü pek beğenceğinizi sanmıyorum.filmdeki bütün korkutmalar kameraların kişilerin yüzüne zoom yapıp siz ne çıkacak diye gerilirken zoomdaki şahsın bööö diye öğürmesinden oluşuyor.korku türündeki en kolay yolu seçmişler bu da sizi artık 3.sahneden sonra boğuyor.filmin 2 yarısı da yahudi usulü bir şeytan çıkarma ayini.filmi tavsiye etmiyorum.
Daha seyretmedim ama güzel bir filme benziyor ama şunuda belirtmek isterim şu dönemde çıkan filmlerin hiç biri güzel değil ve en azından beni tatmin etmedi
bugün izledim,ses efektleriyle insanı yerinden hoplatan bir film,şeytanlı ruhlu filmleri sevenlere tavsiye ederim.fakat korku filmlerinde çocuk kullanılmasına karşıyım
eğer filme gitmeyi düşünenler varsa erkenden izleyip pişman olan birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bence para ve zamana yazıktır.Ne yazıkki fragmana aldanıp gidenlerden birisi oldum. Çok klişe bir senaryo ve oyunculuk hakim filmin bütününe. Filmde akla mantığa uygun hiçbir şey yok.Bir de uzak doğu korku sinemalarından araklanan şu arka fona siyah göz makyajlı sevimli bi çocuk koyup devamlı izleyicinin gözüne sokup da korkutmaya çalışmaktan ne zaman vazgeçilek diye de merak ediyorum doğrusu.