Mükemmel senarist David Goyer'ın daha önce yönettiği filmleri hesaba kattğınızda sıradan olması şaşırtmıyor.Afişinden de korkutmak konusunda bir iddiası olmadığı anlaşılıyor zaten.
sinemya geçen gün gittik ve hocamızın isteği doğrultusunda bu filme gittik ama filmin korkuyla pek bi alakası yok gibiydi daha çok gerilim üzerineydi ve beklediğimi bulmadım bu filmde.konusu çok sıkıcıydı kardeşinin daha doğmadan ölümne neden olan bi kişininin daha sonra kızkardeşinin daha doğmamış bebeklerinden birinin içine girmesi çok basit bi hikayeydi ve buna benzer bir çok film yapılmıştı.filmdeki tek korkunç sahne tren raylarının çıkardığı sesti.
Ben daha güzel bir filmdir diye izledim ama klasik bir şeytan çıkarma filmlerinden biri olduğu anlaşıldı. Sinemada değil de evde baştan savma izleyebileceğiniz bir film.
arkadaşlar filmin fragmanı gerçekten korkutucu yalnız bu filme illa ki gideyim demeyin çünkü pek beğenceğinizi sanmıyorum.filmdeki bütün korkutmalar kameraların kişilerin yüzüne zoom yapıp siz ne çıkacak diye gerilirken zoomdaki şahsın bööö diye öğürmesinden oluşuyor.korku türündeki en kolay yolu seçmişler bu da sizi artık 3.sahneden sonra boğuyor.filmin 2 yarısı da yahudi usulü bir şeytan çıkarma ayini.filmi tavsiye etmiyorum.
benim için 1973 yapımı şeytan ve halka filmi hala birinci sıradadır bu filmde ellerine su dökemez ama belliki devamı gelecek ne yazıkki oda bundan ii olmuycaktır ben pek sevmedim tercih sizin...
Biraz Yahudi soykırımı,biraz Halka,Garez tarzı uzakdoğu filmleri,biraz da Exorcist filmi bunların hepsini karıştırın ortaya çıkan şey işte bu film. Tadı güzelmiydi bu şeyin peki.Kötü!!!