Doğmamış
2,6

Ilknur K
Ilknur K

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
klişeden ibaret ve hiç korkutmayan bir filmdi.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Mükemmel senarist David Goyer'ın daha önce yönettiği filmleri hesaba kattğınızda sıradan olması şaşırtmıyor.Afişinden de korkutmak konusunda bir iddiası olmadığı anlaşılıyor zaten.
semahos
semahos

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sinemya geçen gün gittik ve hocamızın isteği doğrultusunda bu filme gittik ama filmin korkuyla pek bi alakası yok gibiydi daha çok gerilim üzerineydi ve beklediğimi bulmadım bu filmde.konusu çok sıkıcıydı kardeşinin daha doğmadan ölümne neden olan bi kişininin daha sonra kızkardeşinin daha doğmamış bebeklerinden birinin içine girmesi çok basit bi hikayeydi ve buna benzer bir çok film yapılmıştı.filmdeki tek korkunç sahne tren raylarının çıkardığı sesti.
Soner Ç.
Soner Ç.

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ben daha güzel bir filmdir diye izledim ama klasik bir şeytan çıkarma filmlerinden biri olduğu anlaşıldı. Sinemada değil de evde baştan savma izleyebileceğiniz bir film.
alparslan-alpi
alparslan-alpi

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmin fragmanı gerçekten korkutucu yalnız bu filme illa ki gideyim demeyin çünkü pek beğenceğinizi sanmıyorum.filmdeki bütün korkutmalar kameraların kişilerin yüzüne zoom yapıp siz ne çıkacak diye gerilirken zoomdaki şahsın bööö diye öğürmesinden oluşuyor.korku türündeki en kolay yolu seçmişler bu da sizi artık 3.sahneden sonra boğuyor.filmin 2 yarısı da yahudi usulü bir şeytan çıkarma ayini.filmi tavsiye etmiyorum.
1983gs
1983gs

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
benim için 1973 yapımı şeytan ve halka filmi hala birinci sıradadır bu filmde ellerine su dökemez ama belliki devamı gelecek ne yazıkki oda bundan ii olmuycaktır ben pek sevmedim tercih sizin...
kubkub
kubkub

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Fragmanı izleyince kesinlikle izlemeliyim dedim.Fakat gerçekten "Korku" filmi ibaresini haketmiyor.Çok boş bi film.
Özge K.
Özge K.

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
çok vasat...
aytac-001
aytac-001

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
klasikleşmiş şeylerdi ayna falan basitti yani ama izlenebilir
MojoRising
MojoRising

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Biraz Yahudi soykırımı,biraz Halka,Garez tarzı uzakdoğu filmleri,biraz da Exorcist filmi bunların hepsini karıştırın ortaya çıkan şey işte bu film. Tadı güzelmiydi bu şeyin peki.Kötü!!!
seymaerisen
seymaerisen

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
pek beğenmedim ya birkaç sahnesinde sıçradım ama genel olrak başarılı diyemem
sinema
1 ziyaretçi
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Kalçalar güzelmiş gerçekten. Gary Oldman kadroda olduğu için merak ettim filmi.
akcanakpinar
akcanakpinar

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
fena değil ama uninvitedı tercih edin unla başlıcak birşeyler izlicekseniz eğer :)))
orcunma
orcunma

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
yıl 2009 halen bu kadar kotu gerilim yapıldıgını aklımın ucundan bile gecirmezdim ama unborn bana bunu gosterdi.kotu demek icimden bile gelmiyor
cenkmutlu
cenkmutlu

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film vasat bana göre, birkaç geren sahnesi yok değil fakat izlemezseniz birşey kaybetmezsiniz..