Doğmamış
2,6

Chev
Chev

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Gereksiz sahneleriyle zaman zaman sıkabilecek bir yapım..Kötünün iyisi diyebiliriz..6,510
klace
klace

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
doğmamış...insanı gerçekten ürküten bazı sahneleri içinde barındıran bir film..bu kadar saçma korku filmlerinin arasında en izlenilesi olan film..herkese tavsiye ederim..bu notu haketmeyen bir film...
karakartaltevfik
karakartaltevfik

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Şahsen ben bu filmi açıkçası pek beğenmedim.Eğer ruhlarla dolu korku filmini beğeniyorsanız bu filmi izleyebilirsiniz.Ama bana film biraz basit geldi.Türk halkı böyle cinci hocalara gittiğinde gülüyorum.Bu filmde de kahramanımız cinci hocalardan medet umuyor.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7 puan veridm.
lovejunkie
lovejunkie

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
az biraz hoşuma gitti.son zamanlarda o kadar saçma korku filimleri izledimki artık kötünün iyisi diyelim.
ekinnn
ekinnn

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ben bayılırım bu tarz filmlere ama bu olmamış yaa, biraz ondan biraz bundan, tam anlamıyla toplama bir film olmuş. Gitmenizi tavsiye etmem. Ancak 2-3 tl.ye bir dvdsi alınıp evde izlenebilir.
Darxis
Darxis

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi izledim. Her zaman ilgi çekmiştir bu konsept. Daha iyi olaiblirdi. 10/6
Ahmet Büke
Ahmet Büke

29 Haziran 2022 tarihinde eklendi
ikizlerde dolaşan şeytan. İnsan dan insanada geçiyor falan. Basit bir korku filmi. İlk seyrettiğimde daha güzel gelmişti. Ama bu sefer çok vasat buldum. Çogu sahne klasik korku filmleri tadında uzun ve gereksiz gerilimli sahneler falan. Sürükleyiicilikde sıkıntı. kadro ve oyuncular fena değil. birde türkiyede bu şeytanlı filmler korkutmuyor.. bize cin gerek cin korkmak için
Seza
Seza

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Beğendim film her an gerilim yaşatıyor 10/7
edoijah
edoijah

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Korkutmayan korku filmi izlemek isteyenler icin..:p beklenti karsilamayan bi film 7/10
sema t.
sema t.

22 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
güzel bi film beni ve arkadaşlarımı oldukça etkiledi. sonu ve olayların bağlantısı cok etkiliyo korku filmi sevenlere tavsiye ederim
dr-onderyel
dr-onderyel

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
vasatta değil,iyide değil,ortalamanın çok çok çok az üstünde bir film olmuş,zaman doldurmak için gidilebilinir.
onurderby
onurderby

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film idare etti denebilir sonuçta konusu belli ve bu konudan daha fazla bişeyde çıkarmak gerçekten zor.Yalnız bir sahnesinde aklıma cem yılmaz geldi ve çok güldüm yaşlı kadının yüzüne el feneri tuttuğu sahne dikkat edin!:)
fundatalay
fundatalay

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Izlenebilir bir film. Guzel sahneler var. Korkunc bir film degil ama birkac sahne icin izlemeye deger.
nex-khan
nex-khan

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bazi sahneleri gercekten gerilim olusturan, bazilari igrendiren amacina uygun bir gerilimdi.Korkuyu cok yogun vermemis, ama yer yer korkutan kivami bana guzel gelen bir filmdi.
speaklord
speaklord

8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
vasat bir film olmuş çok sıradan olaylar var yine vakit geçirmek için izlenebilir