Doğmamış
2,6

ozlemsahin1212
ozlemsahin1212

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
uzun birşey yazmayı sevmem kısacası iyi bir filmdi..Film direk ürpertici sahnelerle başlıyor iyiydi yanii..
belinay-85
belinay-85

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gerçekten güzeldi dudak uçukLatan sahneleri var son zamanlarda izledigim en iyi korku filimlerinden birtanesiydi tabi aynalardan sonra fırsatı olan kaçırmasın derim 10/8
rockhacker-2
rockhacker-2

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
konusu degısık ve guzel mutlaka soluksuz zlenır:)
mesut115
mesut115

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu film sadece Meagan Good oynuyor diye izleye bilirim
furkancit
furkancit

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ben sinemada izledim ve beğendim sizi gerçekten korkutacak bi film
ersenkall
ersenkall

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
dvd sini izledim sinemada izlendiğinde baya gerer alışık olduğumuz bi konu ama efektler oldukça iyi şeytan çarpmasına biraz benziyo korku meraklılarına kaçırmamalarını tavsiye ediyorum
gozdeyolac
gozdeyolac

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi korkutma açısından pekde korkutamadı ama benn beğendim gitmeyenlere tavsiye ederim
spidychild
spidychild

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
abıcım bu fılme gıdılır gıdılınce de tırsılır
lty23
lty23

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bence gayet güzeldi. Yok klişe kullanmış, yok sadece efektlerle korkutuyormuş. Korku filminin amacı zaten ani efekt ve iğrenç makyajlarla insanları korkutmaktır. Ne bekliyorsunuz ki bir korku filminden. Hiçbirşeyi beğenmeyin zaten. Ben daha iyi yapardım diyenler bile var ya, gerçekten yazıklar olsun. Verilen emeğe hiç mi saygınız yok yahu? Şu klişe konusuna da gelince, insanlar bu klişelerden korkuyor mu? Evet korkuyor. Bu da korku filmi mi? Evet korku filmi. O zaman neden kullanmasın klişeleri. Hiç yapılmamış korku ögelerini söylesenize bana, söyleyemezsiniz çünkü yok. Klişeler insanları korkutur, onun için kullanılır.
keskes37
keskes37

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bugun seyirettim fiLm gerçekten harika dudak uçukLatan sahneleri var son zamanlarda izledigim en iyi korku filimlerinden birtanesiydi fırsatı olan kaçırmasın derim 108
cleopatra-y
cleopatra-y

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
Güzel bi film..
fanet
fanet

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi tavsiye ederim,daha ilk sahneden korkmaya başlıyosunuz ve son ana kadarda aynı heyecanda devam ediyor,film çok iyi bir gerilim,dikkat edin izlerken gerilmekten kopmayın...
serkan-ftm
serkan-ftm

güzel filmm, halka tarzı bi film, 8/10
nihan8989
nihan8989

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi bugün izledim ve tek kelimeyle mükemmel kesinlikle izleyin hayatımda ilk kez bu kadar güzel bi korku filmi izledim..
bselcuk07
bselcuk07

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Klasik Korku Filmi Mantığıyla Çekilmiş Bir Film Ama Bunu Başarıyor İzlemeyenlere Tavsiye Ederim...