Film güzel sıkılmadan izlenebiliyor fakat bazı kısımlarında abartılı sahneler çok, silahlı aksiyon sahneleri biraz daha artırılabilseydi filme daha değişik bir hava katabilirdi. Görsel efekler yüzünden biraz fantastik bir film olmuş. Ama Max Payne karakteri güzel canlandırılmış, izlenilmesi gereken bir film...
İlk oyunu çıktığında konunun bir filme çok yakışacağını ve en yakın zamanda bir film çevrileceği söylenmişti. . bekledik çıkmadı. . onun yerine aynı güzellikte (hatta daha güzel) bir oyun daha çıkarttılar. . böyle olunca filmi daha bir ister olduk. . bence gayet güzel görünüyor.. inşallah oyunun gölgesinde kalan değilde oyunla eş kalitede bir film olmuştur. . çok uzun zaman oldu bu filmi beklemeye başlayalı. .
Max Payne klasik Hollywood polisiye filmleri çizgisinden apayrı bir havada izleyiciye sunulmuş.Görsel efektler,mekan seçimleri,ışık,tonlama,renk seçimleri ve kamera açıları alışılagelmişin dışında bir seyir zevki veriyor bizlere. Aynı zamanda polisiye kurgunun yanısıra Norveç mitolojisinden bir konu üzerinden olayların gelişmesi de filme çok hoş mistik bir hava katmış. Bu mistik konuya ilişkin görselliğin ve konunun abartılmadan asıl konu ile harmanlanmış olması filmin en büyük artısı.