sukruveoncuertas
3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
lordanorexia bourne serisinde oynayan kişi mark değil matt damon.Biraz daha araştırıp yorum yapsak daha iyi olcak galiba.Bence daha iyi olabilirdi film.
Filmin ilk yarısında hiçbirşey yok ikinci yarısında biraz hareket var ama ben bu filme oyundaki gibi çatışma sahnelerini slowmotion izlerim diye gitmiştim 2-3 sahne hariç hiçbişey yok.
max payne pekde beklediğim bir film ama umarım oyundaki tüm hareketler filmindede olur genede pek sanmıyom cünkü oyunların filmleri yaapıldığı zaman cok kötü oluyor bunun örneklerini görüyoruz resident evil blood rayne silent hill alone in the dark ben asıl duke nukem filmini bekliyorum umarım cekilir gerci oyunu pek cıkmadı yıllardır bekliyorum
bayılarak oynaıdğım bi oyunun filminden beklentilerim yüksekti.ama tatmin etmedi.monayı at kuyruklu göremedik.ztn 1in aksiyonunda var mıydı.ludayı nellyi gördük.komikti.ama dublajlı izledim öbür türlü belki daha çok sevebilirdim...
Filmde Max payne e dair çok bi şey varmış gibi konuşmuş bağzı arkadaşlar ama oyunla alakası bile yok,tamam bağzı sahneler illaki oyundan alnmış ama önemli detaylar es geçilmiş. Sonunda yaşlı teyzenin olayı dizayn ettğni öğrenmemiz lazmdı helikopterde kapışmadan önce vs.Her şeyi bb ye yıkmışlar,hem hani vlademir? 2. oyuna film yaparlarsa nasıl bağlıycaklar merak ediyorum.Ayrıca slow motion olayıda en güzel ve sık 2li barettayla yapılırken,tek bir sahnede pompalı tüfekle oda tersten yapılmış. Ofis sahneside rezaletti hani ileri doğru atlasa slow motion vs anlıycam makineli tüfeklerden koşarak kaçtı hemde 5-6 kişi ateş ederken.Ben filmden bir max payne sever olarak tiksindim. Gitmeyin merak ediyorsanız dvd den izleyin 10 / 4 , oda bizim shooter hatırına
mekanlar ve müziklere 10 numaraydı..konu ve oyunculuğada laf yok ancak işlenişde biraz problem vardı..genede gnctrkcll kampanyasında kaçırılmaması gereken bir film.
tamamen hayal kırıklığı,iki oyunun ikisinide oynadım bitirdim ama filmi izlerken ya oyunla ne alaka dedim kendi kendime... beklentimin çok altında çıktı oyunun hatırı için bile puan verilmez buna 10/1