Max Payne
3,4

sukruveoncuertas
sukruveoncuertas

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
lordanorexia bourne serisinde oynayan kişi mark değil matt damon.Biraz daha araştırıp yorum yapsak daha iyi olcak galiba.Bence daha iyi olabilirdi film.
m-ozdemir89
m-ozdemir89

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Tam bir hayalkırıklığı... :(
beowulf
beowulf

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
merakla bekliodum ama beklediğim gibi çıkmadı filme kötü aktarmışlar
byburak
byburak

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısında hiçbirşey yok ikinci yarısında biraz hareket var ama ben bu filme oyundaki gibi çatışma sahnelerini slowmotion izlerim diye gitmiştim 2-3 sahne hariç hiçbişey yok.
mox-x
mox-x

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok merak ediyorum nasıl olacğını oyun gerçekten harikaydı mekanlar ortam müziği gayet başarılıydı inşallah filme de yansıtırlar...
gururtulgar
gururtulgar

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
max payne isminden çok daha çarpıcı ve ekileyici bir film beklerdim vasat bir film olmuş oyunun hatrına '7'
code-voldemort
code-voldemort

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
max payne pekde beklediğim bir film ama umarım oyundaki tüm hareketler filmindede olur genede pek sanmıyom cünkü oyunların filmleri yaapıldığı zaman cok kötü oluyor bunun örneklerini görüyoruz resident evil blood rayne silent hill alone in the dark ben asıl duke nukem filmini bekliyorum umarım cekilir gerci oyunu pek cıkmadı yıllardır bekliyorum
otsiola
otsiola

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
film muhteşem, oyunculuk muhteşem. tam marka yakışan bir karakter olmuş. puanının düşüklüğüne bakıp aldanmayın, kaçırılmaması gereken bir film.
SashaFierceBee
SashaFierceBee

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bayılarak oynaıdğım bi oyunun filminden beklentilerim yüksekti.ama tatmin etmedi.monayı at kuyruklu göremedik.ztn 1in aksiyonunda var mıydı.ludayı nellyi gördük.komikti.ama dublajlı izledim öbür türlü belki daha çok sevebilirdim...
volkan-5
volkan-5

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmde Max payne e dair çok bi şey varmış gibi konuşmuş bağzı arkadaşlar ama oyunla alakası bile yok,tamam bağzı sahneler illaki oyundan alnmış ama önemli detaylar es geçilmiş. Sonunda yaşlı teyzenin olayı dizayn ettğni öğrenmemiz lazmdı helikopterde kapışmadan önce vs.Her şeyi bb ye yıkmışlar,hem hani vlademir? 2. oyuna film yaparlarsa nasıl bağlıycaklar merak ediyorum.Ayrıca slow motion olayıda en güzel ve sık 2li barettayla yapılırken,tek bir sahnede pompalı tüfekle oda tersten yapılmış.
Ofis sahneside rezaletti hani ileri doğru atlasa slow motion vs anlıycam makineli tüfeklerden koşarak kaçtı hemde 5-6 kişi ateş ederken.Ben filmden bir max payne sever olarak tiksindim. Gitmeyin merak ediyorsanız dvd den izleyin 10 / 4 , oda bizim shooter hatırına
oguzhanborklu
oguzhanborklu

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
soundtrackı marilyn manson-if i was your vampire
valec1
valec1

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mekanlar ve müziklere 10 numaraydı..konu ve oyunculuğada laf yok ancak işlenişde biraz problem vardı..genede gnctrkcll kampanyasında kaçırılmaması gereken bir film.
granma-ugur
granma-ugur

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tamamen hayal kırıklığı,iki oyunun ikisinide oynadım bitirdim ama filmi izlerken ya oyunla ne alaka dedim kendi kendime... beklentimin çok altında çıktı oyunun hatırı için bile puan verilmez buna 10/1
kiss-gs
kiss-gs

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
gercekten matrixden alıntı sahneler war gibi... aslında filmden birşey beklemeden direk izlemeye dalarsanız hoşunuza gidebilir;) ama yinede önereceğim bir fil değil.
burakbaba53
burakbaba53

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ben hayal kırıklığına uğradım izlerkende sıkıldım:(