Max Payne
3,4

nepensis
nepensis

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
evet arkadaşlar size katılıyorum..ben de max payne 1-2 sini oynadım..ve bu filmde oyunla alakalı hiç bir konu göremedim..misitik yaratıklar yaratmak işlemişler ama bilmiyorum..oyunun zevkini biraz kırmışlar gibi ama izlenmicek bir film değil sadece max payne altında sömürgeye uğramış bir yapım..filmde kullanılan çekim tekniği oyuna benzerlik katmış ama sadece bu artı olarak gözüküyor demicem birde mark wellbrg unutmayalım..çok güzel bir performans....izlenecek bir yapımm ama sadece mark wl. hayranları için ...benim gibi...
mystar
mystar

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
olmamış ne yazıkki. canım max payne oyunu bu kadar kötü sinemaya aktarılamazdı. :(
onurelalmaz
onurelalmaz

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmin çekimlerinde oyundan esinlenilmiş..başları sıkıcı olsada olga kurylenko hatırına seyrediliyor.sonlara doğru film kendini toparlamış.neticede seyredilebilir..
aspes
aspes

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İkizler burcuyum.. bir tarafım 4/10 veriyor diğer tarafım 6/10.. hangisini tıklamalıyım bilemiyorum.. İkizler burçları için özel bir çare olmalı .P

Şaka bir yana filmin sinema yanı da action yanıda vasatı biraz geçiyor.. Ötesi yok.. renkler konusunda takmış vaziyetteyim.. Oyunu oynayan arkadaşlarda benle hemfikir; renkleri film-oyun bağdaştırması yapma amaçlanmış ama tersi olsaydı eminim puanım değişecekti...
brick84
brick84

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
keşke john woo çekseydi ama film kesinlikle kötü degil filmin ikinci yarısı tam bir şölen hele bir max payne kaçış sahnesi var izlemeyenler ve oyunu oynamayanlar çok şey kaçırmışlar. 10/9
tamerr07
tamerr07

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sadece ailesinin ölümü ile ilgili sahneler oyunla ilgiliydi.iyi bir aksiyon falan ama bnm gibi oyununlarına hayran olanlar için tam bir hayal kırıklığı bence
jiiyyaann
jiiyyaann

23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
paynenin ilk oyununu bitirmiştim ve bayağı iyiydi.Senaryo beni pek sarmasada sürekliliği güçlüydü.wahlbergin oyunculuğunun bu tiplemeye can vermesi olumlu birşey.sinemada olmasa bile izlenmesi gereken bir eser.
James-Cameron
James-Cameron

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Keşke oyundaki senaryoyla çevrilseydi.. Ne gerek wardı böyle aşırı senaryo değişikliğine.. Yok melekler yok şeytanlar.. Mark Wahlberg aldığı paranın hakkını wermiş ama sam lake oynasaydı çok daha güzel olurdu.. Sonuç olarak 7.5/10 veriyorum helalı hoş olsun.. Bu arada al pacino oynamıo bu filmde abi :):):):):)
dadee-2
dadee-2

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
oyunu daha güzeldi bence.

cok büyük bir heycanla izledim ama cok vasat kalmiş
chete32
chete32

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar selam,
film hakkında değil yorum yapanlar hakkında yorum yapmak istiyorum..
Filmi henüz izlemedim oyununu biiyorum ama oynamadım.
Ben bir film izlemeden önce beyazperdeye girip o film hakkında not ortalamasını kontrol ediyorum.. Bu değerlendirmemin çok da sağlıklı olmadığını biliyorum ama çoğu zaman doğru orantılı oluyor. Fakat bu film için yapılan yorumlara baktığımda, Oyunun hatrına 7 veya 6 puan veren yorumlar okudum. Filmdeki oyuncular için verilir demek bir nebze kabul edilebilir ama, oyun hatrına verilen puanı ilk defa görüyorum.
Bu durumda filmin ortalamasını olumsuz yönde etkilemesi gerekirken bu yorumun bir anda ortalamayı olumlu yönde etkilemesi ne derece doğru oluyor size bırakıyorum.
Dikkate alınırsa sevinirim..
iyi seyirler
infernusphoenix
infernusphoenix

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Açıkçası daha iyi bir film bekliyordum. Beklentilerimizi karşılamadığını söyleyebiliriz. Aksiyon çok az. Konu dağınık. Bence çok daha iyisini yapabilirlerdi. 10 üzerinden 6 puan veriyorum. Zamanında sıkılmadan oynayıp 8 kez bitirdiğim bir PC oyunuydu. :)
akersayin
akersayin

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
9/10
Söze gerek yok !
dark-martin
dark-martin

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
süpeerrr oyun gibi adamın hayatı böle olur
deffault
deffault

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
konu dağınık max payne neyin peşinde hiç belli değil gerçek katilin arabanın içindeki kadın olup olmadığı belli değil oyunu süper ama filme gelince ya tutarsa... denilmiş ama sanırım tutmadı
xeanno
xeanno

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Açıkçası pek beğendiğimi söyleyemem ama vizyondaki diğer bazı filmlere göre iyiydi.Özellikle son sahnedeki "durumu iyi" lafına koptum :D