kesinlikle izliycem ama birileri de Türk filmlerine saymaktan kendi ülkesine taş koymaktansa şu hollywood filmlerini incelesin hep aynı hep aynı hep aynı ama para var oyuncu var adamlar sürekli değişik havalarda aynı tarzı pişirip pişirip koyuyolar önümüze konunun başını oku sonunu tahmin ediyosun.Ama gişe korkuları yok çünki en başta yazdığım gibi izleyeceğim,butlerın oyunculuğunu beğeniyorum.Ama Türk filmlerini bu kadar eleştirmeye hakkımız yok o yüksek bütçeli filmlerin paralarının nereden gldiğini bilmiyorsunuz düşük bütçelileri de kırbaçlamayın!
Son yıllarda izlediğim en iyi komedilerden... Kız arkadaş ortamıyla gitmeye birebir. Gerçi biraz bel altı espriler ağırlıkta ilk yarı... Biz erkek milletinin biraz abartılı olsada özeti bu film.sinemada izlemeye değer. 8/10
Eğlenmek,gülmek güzel vakit geçirmek istiyorsanız bence vakit kaybetmeden gidin, Hem senaryo romantik komedi için güzel hemde oyunculuklar görülmeye değer. Asla bilemiyceksin ;) kelimesi hayatınıza girebilir.
Romantızm kelıme karsılıgı olarak artık sex olmus cınsellık olmus en azından sadece komedı yazında romantızme ayıp olmasın sadece yazık dıyorum çnk butun romantık fılmler bu hale geldı
Bu filmin özeti: kadın daha detaycı ve romantik erkek dış görünüş ve sonuç odaklı davranır demek istenilmiştir. Geçmişten Günümüze hala geçerliliğini koruyor olması çok enteresan. Film Basit konulu ama öğretici gibi geldi bana.