Kadın Aklı Erkek Aklı

r-e-c-e-p04
r-e-c-e-p04

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle süper bir film. Ben çok ama çok zevk alarak izledim. Her sahnesi ile muhteşemdi. Tavsiye 10/10
lucaskane1907
lucaskane1907

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Filmi merak ediyorum ama çok boş çıkmasından da korkuyorum açıkcası.
mavi-albs
mavi-albs

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
çok eğLenceLi bir Filmdi.. kesinlikle iZleyin ...
zuhalulu
zuhalulu

4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bence süper filmdi çok eğlenerek izledim herkese tavsiye ederim.
mtolgacengiz
mtolgacengiz

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi romantik komedi.kesinlikle tavsiye ederim.mutlaka izlenmeli.
afthyldz
afthyldz

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim romantik filmlerin en iyilerindendi. Açıkçası söylemem gerekir ki en iyisiydi. Bu kadar gerçekçiliğe yakınlaşmayı deneyen bir film daha önce gördüğümü pek sanmıyorum. Üstelik güzel olmayı içinde acıtasyon olmadan başarabilmiş bir film. İlişkilerdeki kafa karışıklığına, insanların düşüncelerini hedefe varmak için nasıl değiştirdiklerine ve bunun yanlışlığını çok cesurca bir şekilde ortaya koyabilmiş bir senaryoya sahip. Gerçekten emeği geçenleri tebrik etmek gerekli. Bir sürü yalan romantizmden bahseden, rüyalarda gezinen, acıtasyona değinen filmlerin karşısına elinden geldiğince doğruluğu koymaya çalışmışlar ve bunu yaparken son derece eğlendirici olmuşlar.

Tebrikler...
pascaloliver
pascaloliver

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
gerard butler extra iyi oynamış, tahminimden iyi çıktı film. tavsiye ederim. kadın erkek ilişkilerinde önemli detaylara parmak basmışlar :)
kubi-87
kubi-87

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
soz zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri..gerçekten kadınları tam anlamıyla çözmüş...bu film biraz da olsa yol gösterebiliyo insanlara...
derfil-34
derfil-34

18 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim,hernekadar sonunu tahmin etsemde cok keyif aldım arkadaşlar, tavsiye ediyorum!
s-h-e-k-e-r-s-h-e-y
s-h-e-k-e-r-s-h-e-y

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten güzel ve komik..gidin bence..romantik komedi sevmeyenler bile bu filme bayılcak;)
omery
omery

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bi film zamanın nasıl geçtiini anlamayacaksınız;özellikle oyunculuk mükemmeldi:)
marmarisli-me-ar
marmarisli-me-ar

12 Ekim 2009 tarihinde eklendi
filmi bugün izlemeyi düşünüyorum ama dikkatimi bişey çekti tanıtım broşüründeki resimde kalplere dikkat edin orası zaten başlı başına komedi... :D
İyisin Tabi
İyisin Tabi

15 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bu gerizekali filmi nasıl izlicez kardeşim izle diyoruz fragmanı çıkıyor
Ayiip ya hevesimi kirdiniz
İzle butonu yokkkkkkk hem fragman reklam yazıklar olsun
gulsum4422
gulsum4422

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bittim filmee yaa hem çok komikti;)sonu güzeldiii
impure
impure

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda gittiğim en mükemmel film. Çok eğlenceli zevkli vakit geçirdim üyeliğim olmasa sadece bu filme gitmek için beyazperdeye üye olabilirdim. Herkese tavsiye ederim.