Kadın Aklı Erkek Aklı: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Kadın Aklı Erkek Aklı
impure
1 değerlendirme
1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda gittiğim en mükemmel film. Çok eğlenceli zevkli vakit geçirdim üyeliğim olmasa sadece bu filme gitmek için beyazperdeye üye olabilirdim. Herkese tavsiye ederim.
kesinlikle izliycem ama birileri de Türk filmlerine saymaktan kendi ülkesine taş koymaktansa şu hollywood filmlerini incelesin hep aynı hep aynı hep aynı ama para var oyuncu var adamlar sürekli değişik havalarda aynı tarzı pişirip pişirip koyuyolar önümüze konunun başını oku sonunu tahmin ediyosun.Ama gişe korkuları yok çünki en başta yazdığım gibi izleyeceğim,butlerın oyunculuğunu beğeniyorum.Ama Türk filmlerini bu kadar eleştirmeye hakkımız yok o yüksek bütçeli filmlerin paralarının nereden gldiğini bilmiyorsunuz düşük bütçelileri de kırbaçlamayın!
filmi fazla bir beklentim olmadan izledim. Malum bu tarz filmlerin nasıl olduğunu bilirsiniz...Fakat düşündüğümden daha eğlenceliydi... komik diyoloğlar var...