Türünün en iyilerinden...Hem çok komik, hem de bilgilendirici:)Şaka bir yana ikisi de rollerine çok yakışmışlar ve iyi bir ikili olmuşlar...Yer yer yüz kızartıcı espriler olsa da ben çok beğendim ve güldüm...
Romantik Komedi filmlerinin bir fanatiği olmasamda kafa dağıtmak için izlenebilecek en iyi türün bu olduğunu düşürüm. Romantik Komedi filmlerinede bugüne kadar verdiğim notlar 7yi geçmemiştir. Yanılmıyorsam sadece Hitch filmine 8 vermiştim. Benden ikinci 8i alan film bu film oldu. Son derece eğlenceli ve keyifli bir film. Espiriler zaman zaman 18 yaş üstüne çıkıyor bilginiz olsun. Ama gülmek ve eğlenmek istiyorsanız mutlaka izleyin.
Gerard Butler filmi iyi toparlamış . Şahsi kanaatim film idare eder beni eğlendirdi ; ama çokta fazla şeyler beklemeyin izleyin ve sadece izleyin o kadar :) . Puanım 8/10 .
çok hoş ve keyifli bir film kesinlikle gerard butlerin oyunculuğu her zamanki gibi müthişti.kethrinanın oyuncuğuluğuda öyle.sıkılmadan izlenebilecek eğlenceli bir film kesinlikle