volkanick
28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Romantik komedi tarzındaki yeni akıma uygun bir film ama bu akım romantik-komedileri bitirecek gibi.Bu tür bir filmde olmaması gereken aşırı belden aşağı espriler ve replikler rahatsız edici ve romantizme ters..
filmi fazla bir beklentim olmadan izledim. Malum bu tarz filmlerin nasıl olduğunu bilirsiniz...Fakat düşündüğümden daha eğlenceliydi... komik diyoloğlar var...
Son dönemlerde çekilen romantik komedilerde aşırı derecede argo ve yeri geldiğincede ailece izlenemeyecek düzeyde seks espirileri bombardımanıyla işin kolayına kaçma görülmeye başlandı.Bu tarz on yıl önce bu derece yoğun değildi.Şimdi ise bütün filmlerde karşımıza çıkıyor.Açıkçası Pretty Woman ,Nothing Hill gibi defalarca izlenecek yıllar sonrada hatırlanacak türünün klasikleri arasına girecek bir örnek değil.Ama insanıda sıkmadan hoşça vakit geçirtebilen sıradan bir film işte.Dediğim gibi artık bu romantik komediler birer seks komedilerine dönüşmeye başladı.Artık romantik tarafları kalmadı.Komedi tarafları için ise birşey diyemicem.Kişiden kişiye değişir.
Gerçekten çok fazla güldürü öğesi barındıran bi film olmuş.Gerard Butler her zamanki gibi mükemmel oldukça sempatik bi rolde karşımızda.Son zamanlarda vizyona giren en iyi romantik komediler arasında kesinlikle :)
Basit bir Amerikan filmi daha!.. Ben artık bunları izlemekten bıktım. Bu filmle beraber romantik komedi türüne karşı olan bakışım daha olumsuz oldu. Orijinal bir şey yapmayı düşünen var mı?! 10 üzerinden 5
kesinlikle izliycem ama birileri de Türk filmlerine saymaktan kendi ülkesine taş koymaktansa şu hollywood filmlerini incelesin hep aynı hep aynı hep aynı ama para var oyuncu var adamlar sürekli değişik havalarda aynı tarzı pişirip pişirip koyuyolar önümüze konunun başını oku sonunu tahmin ediyosun.Ama gişe korkuları yok çünki en başta yazdığım gibi izleyeceğim,butlerın oyunculuğunu beğeniyorum.Ama Türk filmlerini bu kadar eleştirmeye hakkımız yok o yüksek bütçeli filmlerin paralarının nereden gldiğini bilmiyorsunuz düşük bütçelileri de kırbaçlamayın!