Kadın Aklı Erkek Aklı

Ilknur K
Ilknur K

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
Eğlenceli farklı bir senaryo başarılı oyuncular. çok iddialı olmasada başarılı.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Kadın-erkek ilişkisine ''edepsiz'' bir bakış ''The Ugly Tryth''.Ama başarılı da aynı zamanda.Saf ''komedi'' türünü tercih etmiş olsa hayatımda izlediğim en iyi komedilerden biri olacaktı.Antolojilere geçecek kadar başarılı sahneleri var.Heigl-Butler ikilisinin hem kimyaları,hem performansları üst düzey.Yalnız son yarım saatini işin sadece romantik kısmına yönelerek geçirince katlanması biraz zor oluyor benim gibi bu türe temkinli yaklaşanlar için.Ama kesinlikle şans verilmeyi hak ediyor.
beck31
beck31

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir şekilde ilerleyip son bulsada daha yenilikçi bu janr işleri yanında sönük kaldığından abartısızca değerlendirildiğinde 6.5/10
monopoly
monopoly

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlerken cem yılmaz aklıma geldi, hani bel altı şakalara gülen türklerdi. Bir çok köşe yazısında bu tarz cümleler sarfedildi evet gülüyoruz belki ama bu camiada yanlız değiliz ki yabancılardada aynı izlenimler söz konusu. Film oldukça eğlenceli sıkmayan bir komedi tadında izlenim sunuyor. İyi seyirler.
gokhankocgida
gokhankocgida

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
allahım sen akıl ver yarabbı everyone???

acayıp derecede saçma ve klişe...gercek sınemacılar yorum yapsın artık..
oyuncular bıle oynarken salmışlar kendılerını..helekı o berbat opusme sahnesi. 5 verdim..bunaldım
aytac-001
aytac-001

13 Haziran 2013 tarihinde eklendi
izlerken sıkılmanız mümkün değil eğlenceli bir film ama süper değil klişe işte ..
tersköşeli
tersköşeli

4 Eylül 2023 tarihinde eklendi
üst düzey bi film olmasa da izlenir, çerezlik. iyi seyirler
genius-chemist
genius-chemist

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmde doğru olan şey kadın erkek ilişkilerinde tarafların düşünceleri...
t-26
t-26

10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
puanı biraz abartılı olmuş.öyle çok güzel bir film değil.sıradan bir romantik komedi hatta vasat bile denilebilir.genelde bu türe 7 puan veririm ama bu film 6 dan fazla etmez.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

18 Ocak 2022 tarihinde eklendi
kadro gayet iyi ama sonuçta klasik abd romantik komedisi ya.. Tarzı sevenler bayılır… genede sürükleyicilik kurgu senerya oyunculuk gayet başarılı.. Eğlencelik romantik komedi…
ekicizeki
ekicizeki

4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
kaliteli ve skmayan bir film..tercih edilir.10/7,2
sunarsmehmet
sunarsmehmet

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok komik bir film deil aman aman bir film de deil bence orta şekerli bir film ailece izlenecek bir film hiç deil
orlego
orlego

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
konusu klasik ama anlatım farklı... başarılı ve eğlenceli:) filmi izlerken benim gözümün önüne bir an 'Mesajımız var' filmi geldi
vva1
vva1

22 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Uzun zamandan beri bi romantik komedi filminde bu kadar eğlenmemiştim. Burdaki puanı fazla ama hoş vakit geçirmek ideal. 7.5/10
f3309610
f3309610