Garip Bir Aşk Öyküsü
2,4

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

18 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Genel olarak fena olmayan,orta karar bir komedi ama Kevin Smith filmografisi içinde değerlendirme yapmak gerekirse başarılı olduğu söylenemez.Çok daha iyi filmler çekebiliyor pekala kendisi.Zaman içinde daha popüler romantik-komedilere meyletmiş gibi duruyor özellikle de bu filmin ikinci yarısında.Yine de keyifli bir seyirlik.
volkanick
volkanick

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Orjinal ismini görüpte filmde abartılı cinsellikten bahsetmek nasıl bir ironidir'Ne olmasını bekliyodunuz ki?
klace
klace

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
evet aşırı bel altı bir film..argo ve küfür aşırı derecede kullanılmış.klasik amerikan hayat tarzı yansıtılmış..ama sıkılmadan izlenebilecek yer yer komik ve az da olsa romantik bir film çıkmış ortaya.eğlenceli bir 90 dakika vaadeden bir komedi filmi..10/6..iyi seyirler..
karakartaltevfik
karakartaltevfik

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Aslında Romantik-Komedi türünden pek hoşlanmam.Ama bu yapımı diğer Romantik-Komedilerden ayrı bir tarafa koymak istiyorum.Zira aynı zamanda Zack And Miri Make a Porno gençlik komedisi tarzınıda taşımakta.Böyle oluncada iyi bir şekilde harmanlanmış olan bu yapım ortaya çıkmakta.Sonuçta izlemeyenlere şiddetle tavsiye edebileceğim bir yapım Zack And Miri Make a Porno.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
odinhan
odinhan

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ortalama bir komedi filmi olsada yenilikci senaryosu ile izlenebilir.Argo seviyesi ise çok aşırıya kaçmış.10/6
s.severus
s.severus

14 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Güle güle öldüm.
beck31
beck31

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlerken eğlendim ve duygulandım açıkçası.Absürdlüklerle dolu ve kahkaha attırmasada gerçekten iyi vakit geçirtiyor.7/10
MojoRising
MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Farkli konusu sayesinde kendisi izlettiren bir film ama ortaya çikan seyin de ne kadar kaliteli oldugu tartisilir. Belalti esprileri ve tuvalet mizahi yüzünden herkesin sevebilecegi filmlerden degil. Bazi sahneleri gereginden fazla abartili. Sonunda ask kazandigi için tamamen silemedim yine de filmi :)
arsev17
arsev17

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Klasik konulu romantik komedilerden farklı olması hoşuma gitti. Güzel film, beğendim. Çok şey beklememek lazım ama iyi vakit geçirtti bana. Yalnız filmde oldukça küfür ve açık sahne var, birileriyle izleyecekseniz bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca filmi mutlaka ama mutlaka orjinal dilinde izleyin, o küfürlerin yumuşatılmış bir şekilde türkçeye çevrilmesi filmin izlenebilirliğini azaltacaktır.
kemerlee
kemerlee

5 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Türkçe isminin çok daha uyduğunu düşündüğüm Kevin Smithin bildiğimiz abzürtlükleriyle dolu olan romantik soslu bir abzürt komedi örneği eğlenceli olduğu tartışma götürmez ama çokta başarılı değil.
omurkomur
omurkomur

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ufak tefek sahneler hariç komik değil..'duygusal' -klişe anlamıyla- bir filmde değil..ne komik erotik olmayı başarabiliyor ne de romantik maalesef
techtonic-329
techtonic-329

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hadi porno çekip para kazanalım gibi saçma bir konusu var ve filmde cinsellik o kadar doğal ki hiçbir özel yanını komamışla.cinselliği tamamen iç güdüye bağlamışlar anlayacağınız duygu yok.
ahmetkenan3
ahmetkenan3

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
adında meymenet olmayan bır fılm cınsellık fıskırıyor her yerınden ızlenmese de olur
Eniscan Alıcıer
Eniscan Alıcıer

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Elizabeth Banks varsa film ne kadar kötü olabilir? Yapılan espriler ve oyunculukları ben çok iyi buldum. 8/10
Pyramid-Head-2
Pyramid-Head-2