bu filmi izleyince amerikada sağlam bir makine yok mu diyorsunuz herşey bozuk ya. değişik ölüm sahneleri vardı bilhassa havuzdaki pompa sahnesi oldukça orjinaldi. son filmi çekmelerinin amacı sanırım 3d olması. vasat üstü bir film. ama insanı germiyor da değil.
Birkaç ölüm sahnesi güzeldi ama onun dısında konu bütünlügü pek göremedim. Sadece nasıl daha değişik ölüm şekli yaratabiliriz kaygısı sezdim. O sahnelerden birkaçı güzeldi hemen örnek vermek gerekirse havuzdaki vakum sahnesi... İlk 3 çok daha güzeldi.
Ben tekrar yorum yazıyorum Ümraniye carrefour Afm de izledim gercekten 3D olarak Yapılmış En iyi Gerilim Filmi 10/7 veriyorum nedeni bu kadar övmüşken bu filmmi evet film 3D herşeyi veriyor yalnız konu diğer serilerine göre zayıf kalmış.Yönetmen ve daha önce senaryosunu yazan senaristler 3D olayının farkında olacaklarki bütün ölümler oldu bittiye gelmiş ama son durak nihayetinde gidip görmek 3D olayını yaşamak 3D lezzetti tekrardan bizi sinema solanlarında kuyuruk yapacak gibi bu filmde ağzımız acık izlediysek 2012 de altımıza doldurucaz galiba :)
Benim için en iyisi hala 2dir ama bunu da beğendim heyecanla izledim 3D olması filme artı katmış efektler gerçekten iyiydi.ama umarım bu serinin sonudur tadını kaçırmazlar.
klasik son durak filmi. yine her zamanki gibi birinin yiyip kabugunu yere attigi cekirdekten birileri feci sekilde can veriyor. 3D olması, gerilmek isteyenler icin birebir. Bazen dusen bir lastigin uzerine geldigini, gercekten hissediyor gibi oluyorsunuz.
kullanılan teknolojiye rağmen serinin en kötü filmi olmuş... ne ölümler ilginçti ne de sahneler. çok başarısız buldum, gerilmem gereken sahnelerde bile gülmekten mısırı mı dahi yiyeyedim. özetle berbat bir film!
Eğer halen 3D keyfini yaşamadıysanız vizyondan kalkmadan bu heyecana ortak olun. Pişman olmayacaksınız. Sahneler salonun ortasında oynanıyor. Harika birşey. Mutlaka gidin.
süper bir filmdi.3 boyutlu olması ayrı bir güzellikti.birçok şey ekrandan çıkacak zannettik.birçok sinemada çıkmamasının nedeni 3 boyut dözlük ve donanımına sahip olmaması sanırım.büyük marka olan sinemalarda var.
Bu filme vasat demek vasat filmlere hakarettir.Her filmde aynı olay tamam senaryo yazamıyorsunuz anladık bari dialogları kopyala yapıştır yapmayın 2/10
filme verdiğim puan yalnızca 3 boyutun hakkını verdikleri içnidr :) onun dısında senaryo,kurgu,oyunculuk bunlarda pek birşey aramamak gerekir.zaten artık ticari amaçla son durak serileri devam ettirildiğinden dolayı zaten ne zmndır fazla birşey beklemez olmuştum ben.ama bu film 3 boyutlu ölüm sahneleri için izlenir. :)