Son Durak 4 3D

bence bu kadar kötü film değil 80 dakkanın nasıl geçtigini anlamadım 10/8
splinter-usta
splinter-usta

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
film kendini izlettiriyor kaliteli ölüm sahneleri var ama bidahaki filmi yine aynı şekilde gerçekleşip bitecekse asla izlemem artık farklılık gerekiyor
leo86
leo86

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Üçüncü filmle birlikte serinin en kötü filmi, konu tabiki aynı ama işlenişini bari biraz değiştirseydiniz, ben bile daha yaratıcı bir seneryo yazardım, 3d olmasına rağmen hiç heyecan vermedi, araba yıkama sahnesi hatırına 10/6
sinema
1 ziyaretçi
8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
genel yorumlara katılmamak elde değil. 3D olmasa cidden paranıza yazık. Cinebonus da izledim. Film öncesi verilen DOÐUŞ grubu reklemları size de böhhh dedirtmedi mi arkadaşlar:(
filmmaniac
filmmaniac

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
son durak 1 filminin yerini hiç biri tutamaz ama yorumlara baktıgımda biraz acımasız oldugunu gördüm arkadaşların . bence çokda kötü değildi 3d ve iyi bir gerilm filmiydi zaten 3d filmlerde konudan ziyade görsellik ve efektler önemli değilmidir . ben irkildim güldüm şaşırdım başımı eğdim gözlüğü çıkartıp etrafı izledim . eğlendim . verdiğim paranın hakkını aldım . değişik bir an yaşamak isteyenlere tavsiye ederim ama serinin özellikle 1 ve 2 . bölümü ile konu olarak kıyaslanmaz .
emine3543
emine3543

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
benim açımdan çok güseldi film herkesin izlemisini tavsiye ediroum.....
buju1987
buju1987

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
izleyin arkadaşlar.güzel.bunuda beğpenmeyenler acaba hangi filmleri beğeniyorlar merak ediyorum doğrusu.okadr korku filmi varki.ama hiçbiride on para etmiyor.
karacarpana
karacarpana

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
beklemediğim kadar kötü bir filmdi.sonu çok saçma bitti.zamanınızı boş yere harcamayın derim...
davidvilla1907
davidvilla1907

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
fiLmden hiiiç zevk alamadım .. Sigara külü yere düşüyo adam ölüyo felan çok saçmaydı 3D filmi kurtardı bence..
lunaecy
lunaecy

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
3D olarak gidelesi bi film.. ben çok eglendim film zatn direk 3d gösterisi olsun gibisinden çekilmiş sanki..konu evet klasik,sakın evde oturup izlemeye kalkmayın hiç zevk vermez, ama 3d de görsel olarak o kadar doyurmuşlarki,,şahane ya gidin yani:)
erolakiner
erolakiner

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film kesinlikle +18.
t-ipar
t-ipar

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
3d filmlerine bence düşünmeden gidin izleyin konusunu aramayın bunedenle izlenmeye değer bir film.fazla kan gövdeyi götürüo bian o sahnenin içinde gbi hissediorsunuz kendinizi bu nednle zevklide hane:)korkudan çok gerilim var efektler iyi.gösterimden kalkmadan izleyin.
iyi seyirler.
sevdaa-88
sevdaa-88

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Fragmana bakılırsa diğerlerine göre cok daha iyi olacaga benzior..bekliorumm
apolloturk
apolloturk

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
serinin diger filmleri kadar basarili olmasada kesinlikle izlemeye deger bir film.

ayni senaryoyu 3 kez daha izlemis olmaniza ragmen halen heyacanlandirabilmesi gercekten takdire sayan.
brktyln
brktyln

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
klasik son durak serilerinden bir film,mantık aynı ,sahneler güzel olmuş