Son Durak 4 3D
3,3

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

4 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Serinin artık bıkkınlık vermeye başlayıp,yavaş yavaş sinirleri de bozması bu filmle başlamıştı.Üçüncüden farkı o orijinal! ölüm sahnelerine tekrardan ağırlık verilmesi.Ne kadar paragöz ve samimiyetsiz bir işle karşı karşıya olduğumuz her karesine sinmiş adeta.
jamesbond-2
jamesbond-2

19 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Kısa süren bir film zaman kaybı diyemem ama ölümler çok kanlıydı ve artık aynı konu baydı daha fazla uzatılmasın
Engin Yüksel

zorlama bir senaryo olmuş
jason-2
jason-2

27 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
hiç beğenmedim diğer filmlerin gerisinde kalmış 3.filmi beğenmiştim ama 4. film 3.filmi yakalayamamış
_denizo_
_denizo_

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Yok artık dedirtecek tarzda saçma sapan ölümler. Neden bütün ölenlerin içi dışına çıkmak zorunda.
Yilmaz Gölcü
Yilmaz Gölcü

4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Vasat bir filmdi. artık son durak filmlerine bir son vermeleri lazım.Bence hiçbiri ilk filmin verdiği keyfi vermedi.
Ayaz
Ayaz

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Seri git gide kötüye gidiyor umarım bitmiştir.Ölümler artık komikleşti.Film adına tek övebileceğim sahne havuz sahnesiydi inanılmaz yaratıcı bir ölümdü.
mrt-yldz
mrt-yldz

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sürükleyicilik var, evet ama çok fazla zorlamışlar. Yok artık daha neler dediğim tonla sahne var.
Chev
Chev

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Serinin en zayıf halkası..Efektler çok kötü..Oyunculuk yok..1-2 ölüm sahnesi dışında boş olmuş..
brktyln
brktyln

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
klasik son durak serilerinden bir film,mantık aynı ,sahneler güzel olmuş
odinhan
odinhan

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Serinin diğer filmlerini izlemeyenler için heleki 3d entegre edilmiş bir son durak 4 gayet beğeni kazanabilir.Fakat eğer diğer yapımlarınıda izlemişseniz,tamamen copy-paste bir film ile karşı karşıyayız özellikle son durak 2 filmi ile tamamen paralel.Ben aynı filmi 2.kez izlemiş olmaktan dolayı hiç zevk almadım açıkçası.Umarım son durak 4 gerçekten de serinin son durakı olur.10/5
ccchasankcr
ccchasankcr

6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar son durak serisinin tabiki en iyisi bu değildi ama,3-d farklı bi tat katıyor,bence güzeldi ama 17.5 tl bilet için biraz fazlaydı??:)
pelin-ay18
pelin-ay18

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
abartıdan başka bişi yoktu arkadaşlar... yok artık o kadarda diil diyeceksiniz.. ben bunu fazlasıyla dedim...
kskvelet
kskvelet

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ya filmin konusunu monusunu birakin izlemeyenler için söylüyorum.. sinemada oturdugunuz yerde tornavidadan kurtulmak için saga sola kaçıyosunuz yılan burnunuzun dibine geliyor daha ne olsun:)bence Sırf 3D İÇİN GİDİN inanin egleniceksiniz..