Burakrises
23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
sırf önceki seri filmlerin sırtından geçinmeye çalışan bir film olmuş.filme sanki bütün bütçeyi parayı 3D ye ayırmışlarda başka hiçbirşeye para kalmamış gibi.o alev sahnesi falan çok kötü yapılmış :(son olarakta filmi izleyecekseniz altyazı seçeneğiyle izleyin. yani ben tüm filmleri dublajlı izleyi seven birisi olarak söylüyorum bunu. dublajı baştan sağma yapılmış. 10/6
bu filmi izleyince amerikada sağlam bir makine yok mu diyorsunuz herşey bozuk ya. değişik ölüm sahneleri vardı bilhassa havuzdaki pompa sahnesi oldukça orjinaldi. son filmi çekmelerinin amacı sanırım 3d olması. vasat üstü bir film. ama insanı germiyor da değil.
Birkaç ölüm sahnesi güzeldi ama onun dısında konu bütünlügü pek göremedim. Sadece nasıl daha değişik ölüm şekli yaratabiliriz kaygısı sezdim. O sahnelerden birkaçı güzeldi hemen örnek vermek gerekirse havuzdaki vakum sahnesi... İlk 3 çok daha güzeldi.
film kendini izlettiriyor kaliteli ölüm sahneleri var ama bidahaki filmi yine aynı şekilde gerçekleşip bitecekse asla izlemem artık farklılık gerekiyor
Neyin ne olacağını kestirebiliyosunuz o yüzden bir cazibesi kalmadı.Serinin meraklılarının beğenmesi normal çok kötü değildi, ama senaristler yeni birşeyler eklemeliler,seri ilerledikçe puan düşüyor :)
Benim için en iyisi hala 2dir ama bunu da beğendim heyecanla izledim 3D olması filme artı katmış efektler gerçekten iyiydi.ama umarım bu serinin sonudur tadını kaçırmazlar.
filme verdiğim puan yalnızca 3 boyutun hakkını verdikleri içnidr :) onun dısında senaryo,kurgu,oyunculuk bunlarda pek birşey aramamak gerekir.zaten artık ticari amaçla son durak serileri devam ettirildiğinden dolayı zaten ne zmndır fazla birşey beklemez olmuştum ben.ama bu film 3 boyutlu ölüm sahneleri için izlenir. :)
klasik son durak filmi. yine her zamanki gibi birinin yiyip kabugunu yere attigi cekirdekten birileri feci sekilde can veriyor. 3D olması, gerilmek isteyenler icin birebir. Bazen dusen bir lastigin uzerine geldigini, gercekten hissediyor gibi oluyorsunuz.
bu son seri en kötü seri olmuş.filmin içinde olayların nasıl önlendiği anlatılmadan yeni olaylar girmiş ve bence bu ancak buçuk bir film olmuş.evet son durak 4 değil son durak buçuk olmuş ama 3.5 değil sadece buçuk.kötüydü.
18 yaşıma girmeme 4 gün vardı az kalsın beni de almıolardı 17 yaşında almamalarına şaşırmadım :)ama saçma bişey bu yaş sınırı daha aşağıya indirilmeli..
film fena deil tbi 3 boyutlu izlenince diğer türlü çok da izlemeye değer bi film değil..3d daha önce buz devrini izlemiştim bu tarz filmlri izlemek de güzel oluomş daha gerçek, olay yanında oluomuş gibi hissediosn :)
İlk filmleri daha güzeldi, sadece 3d için yapılmış bir film. İlk defa 3d film izledim, pekde memnun kaldığımı söyleyemem. Kişinin kendisine doğru gelen şeyler dışında bir özelliği yok gibi.