Bir üst katta ki küvetten taşan suların, beton zemini kağıt gibi eritmesiyle tavanın, yada zeminin çökmesine sebep olan ve bu vesile ile alt katta sürünmekte olan hastanın üzerine düşerek ölümüne sebep olup dünya sinema tarihinin en saçma ölüm sahnesini meydana getiremesi vesilesi ile bu film hakkında başka bir yorum yapmayı gerekli görmüyorum...
İzlediğim en berbat filmlerden birisiydi.. Artık çekmesinler bu filmin devamını tadında bırakamadılar bi türlü. son iki film izlemeye değmeyecek kadar kötüydü..Bu arada hala anlayamadığım bir şey var bu filmle alakalı. Ölüm niye kafa buluyor insanlarla? Hem ipucu veriyor hem de öldürmek için elinden geleni yapıyor. Sağ kalan olmadı 4 filmde.. Biraz daha mantık arıyor insan :D
Üçüncü filmle birlikte serinin en kötü filmi, konu tabiki aynı ama işlenişini bari biraz değiştirseydiniz, ben bile daha yaratıcı bir seneryo yazardım, 3d olmasına rağmen hiç heyecan vermedi, araba yıkama sahnesi hatırına 10/6