Son Durak 4 3D
3,3

Ilknur K
Ilknur K

14 Aralık 2011 tarihinde eklendi
saçmalıklarla dolu ölüm sahneleri ve gereksiz bir devam filmi. birinci ve ikinci filmlerde olabilecek ölüm sahneleri vardı en azından. şimdi ise iğrençleşmek adına her saçmalığı düşünmüşler.
volkanick
volkanick

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Başlangıçta enteresan bulduğum ama artık -baydı- havasına geldiğim Son Durak serisinden sorumlu olan yapımcı-yönetmen ve senaristler umarım içlerinden birinin göreceği bir rüya ile bir kazadan yara olmadan kurtulurlar ve ölüm onları takipte kendi filmlerinde olduğu gibi başarılı olmaz.Bu iyi niyetlerimin karşılığı olarak kendilerinden taze fikirler üzerine kurulu başka filmler istiyorum.
nskmourinho
nskmourinho

4 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bu filme vasat demek vasat filmlere hakarettir.Her filmde aynı olay tamam senaryo yazamıyorsunuz anladık bari dialogları kopyala yapıştır yapmayın 2/10
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Uzak ara serinin en kötü bölümü sırf 3D sahneler olsun diye çekilmiş her türlü klişenin kullanıldığı hatta eski serilerdeki ölümlerin taklit edildiği çok kötü bir film. 10/3
Josephy
Josephy

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sırf 3d olduğu için gittim. Filmin 3d olması bile filmin iğrençliğini değiştirememiş. Heralde herkes filmi izlemeden puan vermiş. Sakın puana aldanıp bu filme gitmeyin
dellandouv
dellandouv

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle cok cok kotu bir film olmus.. 3d icin bile gidilmez bence.. serinin diger filmlerine gore inanilmaz basarisiz bir film.. ne senaryo var, ne oyunculuk var.. olumler o kadar basit kurgulanmis ki, eski filmlerdeki o komplike olum sahnelerinden eser yok.. sonuc olarak paraniza yazik olur, gitmeyin derim..
dj-eight
dj-eight

13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ne puanını ne verilen parayı kesinlikle haketmeyen bir film..
artık,nerde ne olacağını bile kestirmek basit ötesi..
birileri bişeylerin ne zaman bırakılması gerektiğini ve yaratıcılığın ne olduğunu öğrenmeli..
3.5!
bozoko007
bozoko007

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bırakın bu ne ya.Serinin ilk 3 filmine hakaret bu film.Resmen Sırlar dünyasına dönmüş..2/10
delidervis
delidervis

14 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ucuz ve basit ölümler 3 devamı niteliğindeydi. serinin 1 ve 2 gerçekten güzel ve ekrana bağlıyordu. ama 3 ve bu 4 tam bir hayal kııklığı. 3 boyutlu izlememe rağmen yinede keyif almadım. daha orjinal ve yaratıcı olabilirlerdi.
esrayerda

qerçektende vasat !
Rosalind
Rosalind

29 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Serinin en kötü filmi diyebilirim. Filmin çatısını oluşturan ana vizyon sahnesi ve karakter ölümleri o kadar yapay ki bas bas bağırıyor resmen. Görsel efektler çok kötü. Zekâ ürünü ölümler yerine daha çok kanlı bir yol tercih edilmiş ve bu şekilde gerilim verilmeye çalışılmış ama seyir zevki sıfır. Karakterlerin içi çok boş ve hepsi birbirinden alık. Yani izlerken artık ölün de şu film bitsin dedirtti bana. Özellikle ana vizyon sahibi olan Nick'in daha zeki olup gördüğü ipuçlarını birleştirmesi gerekirken, o bunları doğru düzgün anlamadı bile. Daha önce yaşanan olaylar hakkında araştırma yapıp Flight 180 hakkında yazı buldular ama doğru düzgün incelemediler. Bir kişiyi kurtarınca hemen sevinmeye başlayıp döngünün kırıldığını düşündüler. O kadar kişi öldü bunlar hiçbir şey olmamış sanki hafıza kaybı yaşamış gibi hayatlarına devam ettiler. İlk filmdeki Alex Browning karakteri başına bir şey gelmesin diye konserve kutusunu bile eline eldiven giyip açarken, buradaki üstün zekâlı ana karakterimiz elindeki yangın söndürme tüpünü rahat bir şekilde etrafa fırlatabildi. Duygu yok, ruh yok, çekilmek için çekilmiş, seriye hiçbir katkısı olmayan, boş bir film olmuş. Ayrıca Tony Todd'a yer verilmemiş.
Filmdeki tek farklılık ise ana karakterin ipuçlarını parçalar halinde ve çok daha görselleştirilmiş olarak görmesiydi. Serideki diğer filmlere de atıfta bulunulmuş. Clear Rivers Water ve otobüsün üzerindeki 180 yazısıyla 1. filme, hastanedeki hastanın adının Suby olması ile 2. filme (Dedektif Suby) ve Mckinley Yarış Pisti ile 3. filme gönderme olmuş.
Son olarak filmde tek hoşuma giden şey filmin girişindeki jenerikte seri boyunca meydana gelen ölümlerin iskelet üzerinde gösterilerek hatırlatılması oldu. Keyifli olmuş. Seriyi devam ettirmek için izlenebilir onun haricinde hayal kırıklığı.
sinema
1 ziyaretçi
8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
genel yorumlara katılmamak elde değil. 3D olmasa cidden paranıza yazık. Cinebonus da izledim. Film öncesi verilen DOÐUŞ grubu reklemları size de böhhh dedirtmedi mi arkadaşlar:(
karacarpana
karacarpana

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
beklemediğim kadar kötü bir filmdi.sonu çok saçma bitti.zamanınızı boş yere harcamayın derim...