Filmi oturup bıdaha ızledıgınızde yada dusundugunuzde mukemmel bır fılm oldugu ortaya cıkacaktır.sonunun nasıl bıttıgını bıldıgınız ıcın ılk sahnesınden ıtıbaren 'aaa eweeet' dıceksınız neden cunku fılmın sonu butun fılmde war yane hep bırbırıne baglı ornegın esther karakterındekı kızın o konuslamaları,hareketlerı,bırını oldurmesı,arabaya kaza yaptırması,ewı yakması ws... we hatta hatta 'Düzerler' demesı hepsı anormalmıs gıbı gorunuyor 9 yasındakı bır kız ıcın.sonundakı sahneyle her sey acıga cıkıyor mantıga kawusuyor bence cok guzel we 'sıradan olmadan'baglamıslar...çok klişe gıbı gelıyor ama aslında deıl. 22ye ızledıgınızde ne demek ıstedıgımı daha ei anlcıaksınız...tebrikler 10/9
Film çok iyi çocuk oyunculara sahip.. Ancak klişe korkutma sahnelerinden bıktık artık.. Şu, Amerikan model ilaç kutuları ve önündeki aynalar, bir açılır, bir kapanır.. bööö arkadan biri belirir falan.. Geçin artık bunları ya..
Esther ise muhteşem bir karakter olmuş.. Fanatikleri çıkabilir ;))
MrOrion adlı kullanıcıya katılıyorum pek çok filmi orijinal isimleri dışında çeviriyorlar. Mesela "immortal" filmini "kadın tuzağı" diye çevirmişlerdi.Ben bir alaka göremiyorum isimler arasında. Bu Film de "evdeki düşman" yerine "yetim" olsaydı daha etkileyici olabilirdi. "evdeki düşman" çok klişe olmuş..
Bu yıl bu alanda izlediğim en kötü ve en saçma film diyebilirim. Oyunculardan tutun da senaryo, kurgu, ve tabii 'niçin bu çocuk bu cinayetleri işliyor?' sorusunun cevabına kadar herşey tamamen saçmalıklar silsilesi.
Çok ilginç bir olay ama konu hep aynı isterik bir şekilde öldürmek isteyen katil ama sonu gerçekten ilginç öğrendikten sonra bütün film film şeridi gibi gözünüzün önünden geçiyor. 2 saat çabucak geçiyor.
Kardeşim bu kızda acaiplik olmucak da bende mi olcak..Sıfata baksana tööbe yarabbim tööbe..Bide filmin konusunda 'şirin görüntüsü' diye bahsetmişler..Evlerden ırak olsun ya...Filme gelince de çok klişe bi senaryo gibi geldi.Cezbedici değil..Her türlü izlenmez bir film olduğunu hissettiriyor.
çok merak ediyorum bu filmlerin isimlerini kimler çeviriyor yada daha doğrusu bu atmosyonları kimler yapıyorlarkı :) alakaya maydonuz misalı bir isim film izlenmeye deyer bir film olup olmadına gelince sonu hariç vasat sadece öksüz kötü kız rolundeki genç oyuncu iyi bir iş çikarmış diye bilirim
arkadaşlar bu silent hill oyununu oynayanlar için kesinlikle kaçırılmayacak bir film nedenini oyunu oynayanlar bilir birçok korku filminden daha korkutucu ve iidir bu oyun çünkü .ancak yazıkki aynı tadı çekilen filmi verememişti bana göre .ama bu film çok ii olmuş.oakdar güzel yani...10 numara