Çok Değişik bir film özellikle küçük kızın performansı etkileyici yanlız konu olarak eksikleri var bence ama güzel oyunculukları olduğu için izlemeye değer bence ... 10/7
özgün ve ilgiçekici bir konusu var. akıcı ve kesinlikle sıkmıyor. sıkı gerilim yaratıyo filim bittiğinde spor yapsanız kaslarınızı o kadar çalıştırıp geremeyeceğinizi anlarsızız ve hem film izleyip hem spor yapmış olmanın keyfiyle beklentinizin üstünde bir tat almış olursunuz. samimiyetle tavsiye ederim.
bence oldukça güzel bir filmdi.senaryosu çok değişik ve güzel. bir çocuk bu şeyleri nasıl yapabilir diyorsunuz ve soruların cevabını fazlasıyla filmin sonunda buluyorsunuz. yer yer durgun ama hiç sıkılmadan izlenecek bir yapım. kaçırmayın derim.
yaw değşetti film bu kadar düşük puan almasına şaşırdım doğrusu cok geren ve baştan sona kadar birazdan ne olacak diye sorduran bi film final bölümü süper senarist iyi iş çıkarmış :) 9/10
Film çok başarılı. Isabelle Fuhrman oyunculuğu takdire şahen. Film korku filmi değil de daha çok gerilim filmi olmuş. Aslında senaristin elinde çok fazla malzeme olmasına karşın seçimini bu yönde yapmış. Bu bakımdan bende biraz hayal kırıklığı yarattı ama herşeye rağmen güzel bir yapıt.
Amerikan yapılı gerilim filmlerinden The Ring ile birlikte kesinlikle takdir edilesi bir yapım olmuş.Sonuna dek ayakta tutuyor ve izletiyor.Isabelle Fuhrman ise kendinden nefret ettirir bir kariyer başlangıcı edinecek gibi, ama güzel oynamış ayrı.8/10