c-u-m-a-l-i
4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kardeşim bu kızda acaiplik olmucak da bende mi olcak..Sıfata baksana tööbe yarabbim tööbe..Bide filmin konusunda 'şirin görüntüsü' diye bahsetmişler..Evlerden ırak olsun ya...Filme gelince de çok klişe bi senaryo gibi geldi.Cezbedici değil..Her türlü izlenmez bir film olduğunu hissettiriyor.
Kaç olay boyunca kardeşlerin sürekli susması gercekten filmin inandırıcılıgına cok büyük gölge düşürüyor.Onun dısında sıkılmadan yer yer nefesler tutularak izlenen ama klişelerden kaçamayan bir film orphan.5.5/10
Arkadaşlar normalde ben çok yorum yazan biri değilimdir.Sadece yazılan yorumları okurum.Bu filmi de burdaki arkadaşların övgülerinden sonra izledim.Herkes inanılmaz gerildim,her dakika tir tir titredim demiş.Ya bırakın Allah aşkına gerilim yaratan 1 saniyesi bile yok.Sadece sonu kayda değer o da çok çok ii değil.Biraz uçuk olmuş.Kesinlikle izlemeye değmez 4/10
Tam bir gerilim.izlerken yumruklarımı sıktım diyebilirim.konu tanıdık olsa bile iyi işlendiğinde ortaya iyi bir yapım çıkabileceğini gösteren bir film.kesin izleyin derim..
Filmin konusu çok ilginçti. filmde hayali unsurlardan öte gerçekci yaklaşımların olması korkunun derecesini arttırıyor. Özellikle film sonunu nasıl öyle bağlamışlar hayret ettim :) Gidilebilir bir film.
ben bu yaşıma kadar geldim daha bu kadar heyecan verici bir gerilim filmi izlemedim!!! hayatımda izlediğim en güzel filmdi.işte usta oyunculuk buna denir arkadaşlar..filmin her sahnesi size muhteşem korkular yaşatıyor.ve muhteşem final! kesinlikle izlemelisiniz.bu filmi izlemeden ölmeyin:))
Çok ilginç bir olay ama konu hep aynı isterik bir şekilde öldürmek isteyen katil ama sonu gerçekten ilginç öğrendikten sonra bütün film film şeridi gibi gözünüzün önünden geçiyor. 2 saat çabucak geçiyor.