High School Musical 3: Senior Year
3,1

yasincim1982
yasincim1982

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar insanları öyle bir yönlendiriyorsunuz ki şaşıyorum. El insaf yahu. 3 maymun gereksiz film diyenler var bu film için sanki bir şölenmiş gibi bahseden de var. Demekki zevkler tartışılmıyor ama burada 8in üstünde puanı olan film imdb değerlendirmesinde 3,3 puanda bu nasıl bir iş? bizim sanattan anlayan arkadaşlarımız bu mudur yani? Sinemada seyretmenize gerek yok diyenler sanattan anlamıyor oluyor birden. Burdaki yorumlara göre sinemaya gitmiyordur umarım hiç kimse. BU filmin yorumu ise gençlik filmi evde uzanarak bilgisayarınızda izleyeceğiniz bir film Bence... SAygılar..
vazofski
vazofski

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
hayatımda daha komik bi film daha izlemedm.basket maçında bi anda dans etmeye başlamalarını mı sölesem yoksa saçmasapan yerlerde sölenen saçma sapan müziklerden mi başlasam.12 yaşa kadar çocuklar için harika ama 12 yaş üstü için berbat bir film
husofan
husofan

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
amaçsız ve yapmacık bi film .. hiç bir sinema açısından değeri olduunu dşünmüyorum .. bence bu filme gitmek yerine daha iyi filmleri tercih edeblrsiniz ..
İpek & Fadime
İpek & Fadime

18 Nisan 2023 tarihinde eklendi
C şarkıları cok guzeldi. Onun haricinde sinir krizleri geçirdim izlerken. Bütün karaktere nasıl gıcık olunabilir