Aynen ya çok güzeldi çok güzeldi diye insanların beynini yıkamayın bana göre berbattı mesela,bu filme güzel diyorsanız Süper Ajan K9a da güzel demiş oluyorsunuzdur!
ben yeni yeni hsm hayranı olmaya başladım ilk 2 film de çok güzel fakat üçüncüyü sinemada izlediğimden mi ne, çok daha başarılı geldi bence şarkılar ve danslar harikaydı, film çok eğlenceli birkaç saat sunuyor, herkese tavsiye ederim.
bncede bu film sprdir çnkü ben zatn zac efrona bayılıorm bide vanessa!! sper ikili acaba rakip dizi/film olark hannah montanayıda sinemaya gsterme koysalar bu kadr tutrmı'fragmanda spr üff daha kasıma çook war =[
allahım allahımm sonundaa geri sayımm başladıı.. harika muhteşem ötesi bi film olucak eminim. 1 ve 2 muhteşemdi. bu da fragmanından belli onlardan daha mükkemmel bi film. herkese öneriyorumm .. kesinlikle izlenilecek ve keyif alınacak bi film !... :)