Bolt

3D olduğu için kesin gitcem
ewonor
ewonor

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
10 yaşındaki kardeşimi ve 7 yaşındaki yeğenimi götürdüm çok beğendiler...çocuklara dostluk arkadaşlık duygularını doğru şekilde verildiğinin inancındayım...ayrıca benm gibi animasyon film seven büyüklere de öneririm...8/10
mettt

silas-21

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
@fairy.d
Bolt Pixar filmi degil..
ayrıca gayet eglenceli bir film..gidin gorun..
koala70
koala70

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Doksanlı yıllardan sonra hayatımıza girmeye başlayan animasyonlar,izleyicilerin yoğun ilgisinden dolayı bir hayli fazlalaştı diyebilirim.Komikliğinin yanı sıra,gerçekçiliğiylede,her türlü izleyiciye hitap eden animasyonlar,sanırım ilgimizi çekmeye devam edip bizi eğlendirecekler..Kilişe Hoollywood komedi filmleinden farklı bir rotada emin adımlarlar giden animasyonlar,görünen o ki,biz izleyicileri daha uzun bir süre güldüreceğe benziyor.
Buz Devri,Kayıp Balık Nemo,Sevimli Canavarlar ve daha bir çok animasyonu,biz izleyicilere sunan yapımcılar,Çok geçmeden Bolt adında yeni bir animasyon karakteriyle karşımıza çıkmaktılar.Gecikmesinler.Çünkü alan memnun,satan memnun.
Bolta gelince:Bana göre boltun diğer animasyonlardan eksik bir yanı yok.Gayet güzel çevirilmiş ince espirilerin sıkça geçtiği bir yapım olmuş.Üç karakterin macerasına anlatan Bolt,zevkle izleyeceğiniz bir animasyon komedi.7,5/10
Pyloge
Pyloge

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Dokular Acayip Gerçekçi..Gitmek Lazım..Ancak Ne Zaman Şu İnsanları Gerçek İnsanlara Benzetmeye Çalışıcaklar Merak Ediyorum..
esersezer
esersezer

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
7.2 puan bence çok düşük olmuş. konusunu çok değişik ve güzel yazmışlar. karakterler de oldukça başarılı bir şekilde anime edilmiş. keyifli bir film. büyük küçük izlenebilir.
chichico
chichico

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
3D süper birşey orası tartışılmaz bu filmide 3D de izlemek gerçekten çok zevkli 7.3 ten daha fazlasını hakkediyor... eğlenceli bir film izlemek istiyorsanız tavsiye edilir...
sivzar
sivzar

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gayet hoş bir animasyondu.Birçok yerinde güldüm.Küçükler kadar büyüklerinde seveceğini düşünüyorum.Özellikle kediyi ve güvercinleri beğendim.Ayrıca seslendirmelerini de çok başarılı buldum.10/7
sinema
1 ziyaretçi
16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sinemada değil de evde oturup izlenebilir bir film ayrıca bir komedi filmi olmadığı için madagaskar 2 ile boy ölçüşemez bana göre. duygusallaştığınız da oluyor kimi sahnesinde yani.. iyi seyirler.... gerçekçi olmak gerekirse (10 / 7.1 )
ercsoy
ercsoy

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
24 yaşında bir animasyonsever olarak tatmin olmadım olmamış belki çocuklara hitap ettiğindenmidir nedir bir madagaskar bir buz devri asla değil ne güldüm ne hüzünlendim ne heyecanlandım hiçbirşey vermedi.

Sevmedim sevemedim işin açığı.

5/10
okyanusun-atesi
okyanusun-atesi

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bolt gerçekten harika bir film bilgisayar efekterleri son derece mükemmel böyle bir film ancak bukadar güzel olabilir benim için bir rekordur bu
hostel-saw
hostel-saw

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gerçekten güzel olmus.özellikle güvercinler bi harika bide hamster.gayet güzel bir film...