Kara Şövalye Yükseliyor: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Kara Şövalye Yükseliyor
Mehmet Dmc K
28 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Merhabalar ilk önce şunu söylemem finali süper... İlk 100 arşivimde 10/8.9 verdim. Ufak tefek polislerin kumanya durumaları, yerin altında bari spor yapsalardı yani artsısı yook kaçıncı gün sayısı söylenmiyor nükler bomba ıvır zıvır pata kütü olmuş kapışma sahneleri ama ''Kalite''^var sinema bileti İstanbul şartlarında pahalı biraz ama dvd sini beklemeden gitmek gerek .....
The Dark Knight kadar iyi olacağını düşünmüyordum ama ondan daha iyi çıktı. spoiler: Başından beri yaratılmak istenen kaos ortamı sonunda bu filmde yaratılıyor. 2 saat 45 dakika olmasına rağmen sıkıldığım tek bir an bile olmadı. Kesinlikle sinemada izlenmesi gereken muhteşem bir film.
Christopher Nolan Batman'in diğer serilerinde olduğu gibi yine mükemmel ve sürükleyici bir filmin altına imza atmış.. İzlemeyen arkadaşlar varsa eğer gidin izleyin ! Mükemmel ötesi bir 2,5 saat geçirin..
merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ve ilk yorumumu bu filme yapmaktan çok mutluyum.Diger iki film gibi bu son filminde çok iyi olacagini düsünüyorum sadece fragmanlarda gördügüm bane karakterinin daha iri ve ürkütücü görünmesini isterdim çünkü bane batmanin fiziksel olarak en güçlü düsmanlarindan.Belki filmde bu konuda bize sürpriz yaparlar ama bu filmi büyük heyecanla bekliyorum.Çünkü batman benim sevdigim süper gücü olmayan sadece insan olan asil bir kahramandir