Gelinlerin Savaşı
3,2

mehtap6
mehtap6

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
orta karar eglenceli bir film oldugunu dusunuyorum.. izlenebilir..ama dier romantik komediler arasında öne çıkacak bir özelliğini de farkedemedim..
khaleesi
khaleesi

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu tarz filmlere her zmn bayılmışımdır.çok eğlenceli bi film.izlerken büyük keyif aldım şahsen :D
ayse-halici-92
ayse-halici-92

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film çok beğendim.iyi ki izlemişim.:) romantik-komedi türünde film sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. ;)
hilkayist
hilkayist

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
vasat bi komedi
izlenilebilir ama
öle çok komedi adına beklentiniz olmasın
iki oyuncuyu da severim
daha güzel bi senaryo olabilirdi
iyi seyirler../6
pink-panther06
pink-panther06

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir fiLm! Eğlenceli =)
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film bence ağır ilerliyor ve sonu zaten tahmin edilebilir oldu film içerinde devam ederken. ben en çok filmin 1 saat 11. dk da anne hataway salonuna girmesi için kapıdaki görevli kişinin duruşu ve suratındaki ifade beni çok etkiledi. belli ki o kişi figuran oalrak çalışıyor ve ruh hali tamamiyle oraya yansımış durumdaydı ben sadece onun için filme 10/5 verdim. onun dışında zaten bu tarz filmlerde oyunculuk göremiyoruz. bence verdiğim puan ve filmin aldığı puan yerindedir.
ewalove
ewalove

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
izlerken çok keyif aldığım çıtır çerez tadında harika bir film,eglenmek stres atmak isteyenler izleyebilir :)
sweet-casnu
sweet-casnu

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bi filmdi zaten sabırsızlıkla bekliyodum ve bayıldım. kate ve anne beraber harika bi ikili olmuşlar. film çok eğlenceli ve güzeldi , bu arada kate e kakül çok yakışmış. kesinlikle izleyin =D
Selcuk Genc
Selcuk Genc

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Anne Hathaway (Emma) & Kate Hudson (Liv) karakterlerine kendilerinden o kadar büyük parçalar katmışlar ki filmi izlerken her şey çok doğal saf ve etkileyici kılıyor kendini...Keyifli bir romantik komedi izlemek isterseniz eğer bride wars ideal bir seçim .
murats-kara
murats-kara

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Fazla bir anlatım olmadığından ve etkileyici bir özelliği yok.Ama sade ve güzel
bjkmanyagi
bjkmanyagi

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film fena degil ama çokta güzel degildi,ozellikle bayanların gitmesi gereken bir film.
drmuge77
drmuge77

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir duygusal komedi.. kıskançlık söz konusu olunca kaçın bayanların yanından :) herkese tavsiye ederim.. iyi seyirler
freeop
freeop

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Ben bide o kadar Türk yönetmenlerine laf atıyordum , iğrenç film gerçekten.Komedi desek fazla güldüremiyor, romantik desen aşk söz konusu değil filmde çünkü kızların zaten sevgilileri var ve evleniyorlar.Sonu çok az duygusaldı o kadar.
apsuva4
apsuva4

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Oldukça keyifli ve başlangıçtan bitişe kadar sıkılmadan gayet eğlenerek izleyeceğiniz bir film.Anne H. ve Kate H. kesinlikle çok güzel iş çıkartmışlar.Filmin sanırım tek talihsizliği bu kadar yoğun talep gören bir Türk filmiyle aynı anda vizyona girmesi.10/8 kesinlikle hakeder.
İyi seyirler...
dr-
dr-

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aslına bakılırsa sade bir romantik komedi..Kate Hudson`ın biraz daha baskın bir karakterde gösterildiğini görebiliyoruz.Anne Hathaway sönük kalmıyor bunun yanında ama.Final beklenilen gibi değil biraz daha farklı Emma açısından :)Ancak güzel 10/7